Bred Pit ima novu devojku! Ko je Alija Šokat?

Evo vesti - Bred Pit ima novu romansu.

U slučaju 55-godišnjeg glumca, svako njegovo pojavljivanje u društvu ženske osobe generiše takve glasine. Ali ovog puta, izgleda da su strani mediji u pravu. Paparaci Pita sve češće viđaju u društvu 30-godišnje glumice Alije Šokat.

Proteklog vikenda, par je viđen na izložbi u Los Anđelesu. Zatim - u restoranu, a pre toga, u septembru, Bred i Alija su zajedno posetili predstavu, nakon čega su otišli​​ istim automobilom.

Još uvek nije poznato koliko su Pit i Šokat ozbiljni (ili su možda samo prijatelji), ali povećana pažnja paparaca u bliskoj budućnosti će nam to otkriti.

Alija Šokat je rođena 18. aprila 1989. godine u Kaliforniji. Njen otac je Arapin iz Bagdada (otuda neobično ime Alija). Njena majka je mešovite krvi – Norvežanka i Italijanka. Alija ima vedar i nezaboravan izgled: devojka ima tamne kovrdže i puno provokativnih pega. Alija je počela da se bavi glumom 1999. godine, ali još nije napravila sjajnu glumačku karijeru.

Njena najpoznatija uloga je u televizijskoj seriji „Arrested Development“ iz 2005. godine. U septembru 2019. godine Alija Šokat postala je gost Venecijanskog festivala. I vrlo je verovatno da je tamo upoznala Pita.

M.L.

7sisters.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group