Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo zajedno

Sada će svi fanovi ovog poznatog para skočiti od radosti!

Strani mediji u poslednjih nedelja dana objavljivali su vesti o „novoj“ ljubavnoj drami između Breda Pita i Dženifer Aniston. Dženifer Aniston (49) i Bred Pit (54) su se oboje nedavno razveli. Sada bi bivši partneri trebalo da se pronađu ponovo - barem mnogi fanovi to žele!

Novine su pune svedočenja od strane insajdera koji tvrde da Dženifer i Bred Pit planiraju novi brak, pa čak i bebu.

Američko izdanje magazina „Ok“ tvrdi da Dženifer već planira venčanje i da će biti pozvano samo 14 pažljivo odabranih gostiju. Venčanje ili (skromni) ritual će prema medijima biti održan u vili Džordža Klunija na jezeru Komo u Italiji.

I kao da to nije bilo dovoljno - novine ove nedelje su počele da javljaju da par već planira potomstvo, neki su se čak usudili da spekulišu da je Dženifer možda već trudna i da fotografije sa njenim „zaobljenim“ stomakom to potvrđuju.

Mašta ne poznaje granice. Naravno, pomirenje dve zvezde bilo bi "ostvarenje sna" - ali život nije uvek romantična komedija ...

foto:miss.at/zimbio.com/ pinterest

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group