Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds će postati roditelji po četvrti put

Dok štampa raspravlja o brakorazvodnim parnicama i postupcima slavnih, druge zvezde nas raduju samo dobrim vestima.

Najduhovitiji „otac Holivuda“ biće bogatiji za još jednu bebu jer je Blejk Lajvli trudna po četvrti put! Zvezda Gossip Girl iznenadila je fanove na 10. godišnjem Forbes Power Women's samitu. Supruga Rajana Rejnoldsa je očigledno blistala ne samo zbog izbora šik zlatne haljine. Prozirna mini haljina sa šljokicama je naglasila njen zaobljeni stomak, a Blejk je svoj izgled upotpunila velikim minđušama, visokim potpeticama i trakom za kosu u duhu ikona šezdesetih. Par je namerno zatajio sa informacijama kako bi iznenadili javnost na događaju u Njujorku.

Srećni roditelji već zajedno odgajaju sedmogodišnjeg Džejmsa, petogodišnju Ines i dvogodišnju Beti, ali opet opravdavaju titulu jednostavne, i što je najvažnije, srećne porodice. Očigledno s razlogom, Rajan Rejnolds je rekao novinarima u oktobru 2021. da uzima godišnji odmor. „Pa, dosta sam glumio... i ne želim da propustim to vreme sa svojom decom. Mislim da je to veoma važno za njihov razvoj i zaista uživam u tome što sam pravi otac. Volim da ih ujutro vodim u školu, volim da ih uzimam iz škole“, priznao je glumac.

On i Lajvli već dugi niz godina otvoreno pričaju o svojim grandioznim planovima za budućnost, jer su oboje poznate ličnosti rođene u velikoj porodici. „Želeli bismo da imamo veliku porodicu. Mnogi ljudi kažu da je to ludo, ali mi ćemo o tome znati tek ako stignemo tamo, zar ne? Mislim da ćemo proći kroz ovu vatru prilično srećno“, rekao je Rajan.

Par samouvereno ide ka svom cilju i mi im čestitamo na početku novog poglavlja u zajedničkom životu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group