Bijonse lansira sopstveni kozmetički proizvod

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Postoji li poznata ličnost bez sopstvenog beauty brenda?

Iako je među najmoćnijim i najuticajnijim ženama na planeti, Bijonse nikada – kao što je pokazala istorija njene 25-godišnje karijere – nije stavila svoje ime na bilo koji kozmetički proizvod ili liniju samo da bi zaradila nekoliko dodatnih nula na svom računu.

Kada je pre nekoliko dana nagovestila da priprema sopstvenu liniju proizvoda za negu kose na svom Instagram profilu, ova vest je izazvala veliko uzbuđenje među njenim fanovima. Trenutak da uđe u industriju lepote (verovatno) je došao i ona je podelila vesti o novom proizvodu koji priprema - iako je tek započela svoju svetsku turneju po Evropi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Na prvoj fotografiji na Instagramu ona pozira ispred ogledala sa svojim prirodnim loknama, okružena alatima za kosu i flašicama - uzorcima proizvoda bez etiketa/brendova, dok je druga fotografija retrospektiva, a ona se pojavljuje kao mlada sa pletenicama u kosi. U opisu slike, Bijonse se osvrnula na lepotu, napomenuvši da je njen prvi posao bio da čisti kosu u salonu njene majke, i da je Destiny's Child počeo da nastupa za klijente salona.

„Koliko vas je znalo da je moj prvi posao bio čišćenje kose u maminom salonu? Destiny's Child je počeo tako što smo pevale mušterijama dok su one sređivale kosu. Bila sam izložena toliko različitim tipovima poslovnih žena u njenom salonu i iz prve ruke sam naučila kako načini na koje tretiramo kosu mogu direktno uticati na našu dušu. Gledala sam majku kako uslužuje toliko žena. Pošto sam toliko naučila o kosi, uvek sam sanjala da nastavim sa njenim nasleđem. Jedva čekam da isprobate ono što sam vam pripremila", napisala je Bijonse.

Za sada čekamo sledeći „znak” Queen B – ime brenda, o kakvom proizvodu je reč i datum lansiranja koji tek treba da bude objavljen.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group