Ariana Grande prvi put bez šminke kako bi promovisala svoju liniju lepote

Ariana Grande sigurno nema šta da krije kada je njeno lice u pitanju.

U ponedeljak se pop zvezda pojavila bez šminke u novom videu na društvenim mrežama pre nego što je pokazala snagu svoje nove R.E.M. linije lepote. Snimak je potpisala jednostavno i sažeto - "pre" i "posle". Ipak, fanove je mnogo više oduševio prvi snimak omiljene pevačice, jer retko kada vide pop zvezdu u prirodnom svetlu.

Raskošna brineta lansirala je svoju kolekciju šminke 2021. godine koja uključuje senke za oči, ruževe i svetlucave hajlajtere, a sada je u liniju dodat i novi korektor, koji se najavljuje kao iskorak u oblasti kozmetike.

Dok se fanovi raduju dolasku novog proizvoda sa potpisom Ariane Grande, koji će biti predstavljen u 60 nijansi, svi dosadašnji proizvodi iz R.E.M. Beauty se mogu kupiti na zvaničnom sajtu brenda i u lancu prodavnica Ulta.

Ariana je daleko od jedine poznate ličnosti sa sopstvenim kozmetičkim poslom. Rijana, Gven Stefani i druge poznate lepotice su u poslednjih nekoliko godina lansirale sopstvene proizvode, ali zvezda uverava da na ovom polju sigurno ne namerava da se takmiči.

„Koristim i šminku svojih koleginica, kao što slušam njihovu muziku. Neću reći: "Oh, previše umetnica." Zato što je to samo još jedan način da se ispriča priča. Šminke nikad dosta, baš kao i muzike“, rekla je Grande u intervjuu pre lansiranja brenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group