Lifestyle - Celebrity

Angelina Jolie nagovestila da će se više baviti glumom nego režijom nakon razvoda

Postoji razlog zbog kog ove godine više nego ranijih viđamo Angelinu na filmskom platnu.

Naime Jolie je otkrila javnosti da će se u narednom periodu više fokusirati na glumačku nego na režisersku karijeru, zbog "promene u svojoj porodičnoj situaciji". Pod promenom glumica podrazumeva razvod od supruga Brad Pitta i bitke koje je očekuju za starateljstvo nad svom njihovom decom.

Angelina je objasnila da je novo-nastala situacija sprečava da se bavi rediteljskim projektima, za koje je poznato da obično dugo traju, ističući da uživa u režiranju ali da joj je trenutna situacija onemogućila da se time bavi u narednih nekoliko godina. Glumica ističe da su joj bili potrebni kraći glumački projekti, kako bi više vremena mogla da provodi sa decom kod kuće.

I mada Jolie nije direktno spomenula reč – razvod, u celoj priči, više je nego izvesno da na to misli. Ona je podnela zahtev za razvod od Pitta u septembru 2016. godine nakon navodnog fizičkog incidenta između Brada i njihovog sina Maddoxa. Par ukupno ima 6 dece, uključujući tinejdžere Pax, Zaharu i Shiloh, 12-godišnje blizance Knox i Vivienne. Na samom startu Jolie je tražila puno starateljstvo nad svom decom što je izazvalo dugogodišnju bitku za starateljstvo, koja se i danas odigrava.

Angelinin povratak glumi donosi nam triler "Those Who Wish Me Dead", koji bi trebao da se pojavi u bioskopima u maju. Njeno iskustvo u režiranju dva filma "Unbroken" i "First They Killed My Father" je po rečima glumice proširilo njena znanja i postala je svesnija šta gluma zapravo podrazumeva.

I mada je razdvajanje u početku svima teško padalo i bilo sve samo ne miran postupak, čini se da Jolie i Pitt danas mnogo bolje funkcionišu. Angie je kupila novu kuću u LA-u na svega 5 minuta od Pitta kako bi deca mogla da budu bliže ocu. Što se nje same tiče, glumica ističe da joj je bilo teško ali da je fokurisana na popravljanje situacije u svojoj porodici.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group