Anđelina Džoli lansira svoj brend odeće

Anđelinu Džoli već dugi niz godina nazivaju ikonom stila, dok njeni elegantni stajlinzi služe kao inspiracija za mnoge žene širom sveta.

Pre nekoliko dana se ispostavilo da će obožavaoci Oskarovke uskoro moći ne samo da kopiraju njene odevne kombinacije, već i da isprobaju odeću njenog sopstvenog brenda. Upućeni su rekli da je glumica već podnela prijavu za registraciju brenda pod imenom Atelier Jolie i da želi da se okuša kao dizajnerka: „Anđelina radi na ovom projektu više od godinu dana. Nada se da će sve biti odobreno kako bi mogla da nastavi sa svojim novim poduhvatom."

Anđelina Džoli planira da proizvodi ne samo odeću, već i da kreira liniju nakita. Zvezda će takođe lansirati posteljinu i potrepštine za dom: ona je veliki pobornik održive mode, i na to će se brend fokusirati. Plan je još uvek u razvoju, ali točkovi su već u pokretu.

Podsetimo, Džoli je nedavno izazvala glasine o aferi sa naslednikom dinastije Rotšild. Zvezda je primećena na sastanku sa Dejvidom Majerom de Rotšildom u Los Anđelesu. Prema rečima očevidaca, glumica je sa njim u restoranu provela više od 3 sata. Upućeni javljaju da se nakon razvoda od Breda Pita povremeno sastaje sa muškarcima, ali se detalji ne pojavljuju na društvenim mrežama zbog predostrožnosti zvezde. Pre sastanka sa Džoli, svi potpisuju sporazum o neotkrivanju podataka, koji im zabranjuje da dele informacije sa novinarima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group