Amal Kluni: 3 promene zbog kojih izgleda 10 godina mlađe

Amal Kluni izgleda primetno glamuroznije u svojim poslednjim nastupima, za šta je zaslužan niko drugi do poznati frizer i šminker Dimitri Đaneto, koji je napravio neke veoma strateške promene u njenom izgledu:

1. Najvažnije - frizura

Monohromatska braon kosa poznate advokatice osvežena je svetlim pramenovima u karamel nijansi, koji uokviruju njeno lice, dajući mu svetlost i sjaj. „Želeo sam da stvorim nijansu koja bi bila negde između plave i smeđe – engleska karamela je savršena za ranu jesen“, rekao je Dimitri Đaneto o novoj frizuri Amal Kluni.

2. Usne

U prošlosti, Amal Kluni je birala svetle boje karmina, koje su, iako upadljive, često dodavale godine njenom izgledu. Sada preferira gotovo isključivo nude ruževe, koje kombinuje čak i sa sjajevima, čineći usne sočnim, a ukupan izgled mladalačkim.

3. Strateški sjaj

Ruž za usne nije jedini proizvod koji se promenio u njenoj rutini šminkanja. Dimitri se „poigrava” sjajem na njenom licu, ističući najjače tačke. Sada Amal često možemo videti sa bronzanom nijansom senke na  očima i na licu, sa hajlajterom u unutrašnjem uglu očiju koji čini da izgleda odmornije, a rumenilo u boji terakote čini njen ten preplanulim i mlađim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group