Advokat Britney Spears podneo je ostavku

Nakon ostavke njenog menadžera, advokat koji je zastupao Britney Spears poslednjih 13 godina odlučio je da podnese ostavku.

Triler sa pravnim sporom zbog nepravednog pritvora u kojem je Britney Spears patila poslednjih 13 godina, nastavlja se sa advokatom Samom Inghamom, koji je podneo ostavku nakon svedočenja svog klijenta.

Vest dolazi dan nakon najave ostavke 25-godišnjeg menadžera pop zvezde Larryja Rudolpha, koji je tvrdio da, pošto Spears ne želi da nastavi da sarađuju, njegove usluge više nisu potrebne.

Ne objašnjavajući sudu razloge zbog kojih se on i njegova kompanija povlače iz slučaja, Ingham je podneo potrebna dokumenta za ostavku, koji će stupiti na snagu kada pevačica bude imenovala novog advokata.

Razlog se, naravno, može naći u samom svedočenju pop princeze, koja je tvrdila da, iako je razvila blisku vezu sa svojim advokatom, nikada nije imala priliku da sama bira nekoga. Preciznije, Spears je rekla sudiji da se „moj advokat Sam previše plašio da govori, jer je rekao da ću, ako progovorim, biti zatvorena u toj jedinici u centru za rehabilitaciju. Rekao mi je da umuknem.“

„Istina je da sam razvila lični odnos sa Semom, mojim advokatom, sa kojim razgovaram tri puta nedeljno, izgradili smo vezu, ali nikada nisam imala priliku da sama biram svog advokata. Sada ću to uspeti."

U svom svedočenju, Spears je takođe dodala da do sada iskreno nije znala da može zatražiti kraj starateljstva, dok je prema informacijama Ingham izjavio da će njegova klijentkinja, ukoliko želi da ga zameni, poštovati njenu želju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group