Lifestyle - Celebrity

30 najlepših frizura sa pletenicama koje nam preporučuju zvezde

Da li ste umorni od borbe sa vašim neposlušnim pramenovima?

Duga kosa je očaravajuća, ali čini se tokom svih godišnjih doba, osim u letnjem periodu. Što duža i gušća, to teža za oblikovanje i držanje na mestu. Čak i jedan neposlušni pramičak može da pokvari utisak, kada temperatura u toku dana dostigne svoj vrhunac. Činjenica je – što toplije vreme, to smo manje spremni da se upuštamo u borbu sa našom kosom. Ali, šta možete uraditi po tom pitanju osim vidnog skraćivanja kose? Takođe ni rešenja u pogledu punđe na vrhu glave, nisu uvek baš privlačna.

Zavirili smo u svet slavnih, i otkrili šta oni rade po ovom pitanju. Čini se da ovog leta biraju upletenu kosu. Male, malo veće i zaista grandiozne pletenice su svuda. Deluju tako šik i otmeno, a svaka od zvezda koja je prošetala ovakvu frizuru po crvenom tepihu deluje tako odvažno i elegantno. One ne moraju da budu dopuna vašem izgledu, već stil koji ćete odabrati za ovo leto, jer nam dolaze u neverovatno mnogo kombinacija. Tik uz glavu, ili nešto ležernije, one ne dopuštaju nestašnim pramenovima da vam kvare raspoloženje.

Za izradu većine njih vam ne treba pomoć frizera, a ako zaista odaberete neku zahtevniju, čak i najbolja prijateljica može da vam priskoči u pomoć. Zavirite u našu galeriju i pogledajte šta su zvezde odabrale kao hit leta kada je stilizovanje kose u pitanju.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group