Retrogradni Merkur u Devici će odvesti svaki horoskopski znak na divlju vožnju

Pripremite se za oštra skretanja ulevo.

Da li već osećate tu energiju u vazduhu? Ne, to nisu rani znaci jeseni – to je retrogradni Merkur, koji se vratio da izazove pustoš na poljima putovanja, tehnologije i komunikacije. Ako se već osećate umorno i dezorijentisano - kao da jednostavno niste svoji - postoji velika šansa da za to krivite retrogradni Merkur.

Planeta će biti retrogradna od 23. avgusta do 14. septembra, pa ako vam se čini da vam ništa ne ide od ruke, sada znate da su planete krive za to. Iako će neki horoskopski znakovi osetiti njegove efekte više od drugih, kosmički događaj će uticati na svaki znak na neki način.

Pošto je Merkur planeta povezana sa porukama, komunikacijom i putovanjima, retrogradni Merkur često najviše ometa ove stvari. Međutim, svaki znak će osetiti efekte retrogradnosti u određenom aspektu svog života, kao što su posao, odnosi, porodica i dom. Aspekt koji utiče na vas zavisi od toga u kojoj će kući planeta biti retrogradna u vašoj natalnoj karti.

Tokom ovog perioda možete se osećati potpuno van kontrole, ali ako znate šta možete da očekujete, možete se suočiti sa zloglasnim kosmičkim događajem i, nadamo se, izaći iz njega (relativno) nepovređeni.

U galeriji vam otkrivamo kako će predstojeća retrogradnost uticati na vaš znak, tako da možete da se pripremite za izazove koji su pred vama.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group