Horoskop - Zodijak

Mesečni horoskop za Devicu u novembru

Globalna pandemija u velikoj je meri uticala na to da se Devica oseća malo udaljeno.

Kad da vas je neko isključio i učinio vas poprilično nedodirljivim u proteklih desetak meseci. Mars i Merkur vam takođe nisu olakšavali pri tom. Mars – planeta akcije, počela je da se kreće unazad u septembru, a Merkur je svoju retrogradu započeo sredinom oktobra. Pojedinačno svaka retrogradnost dovodi do frustrirajućih i pogrešnih komunikacija, kao i lažnih nada. A kada se kombinuju, nastaje opšti haos. Srećom početkom novembra ove planete ispravljaju svoju putanju i Devica to olakšanje počinje da oseća.

Da li vam je velika doza ljubomove predstavljala problem? Ako je to bio slučaj, Mlad Mesec u Škorpiji 15. novembra pomoći će vam da uskladite svoje emocije sa svojim egom. Omogućiće vam takođe da prepoznate koje su međuljudske tenzije usporavale vaš rast. Savet: budite otvoreni i iskreni prema sebi.

Ukoliko osobe sa kojima ste bliski izazivaju sumnju u vama u vaše vlastite sposobnosti, jednostavno se prisetite snage koja leži u vama, i bićete u stanju to da premostite. Takođe razmislite o gašenju naloga na društvenim mrežama koji mogu negativno da utiču na vašu psihu. Iako vam se uvid u stvari koje drugi ljudi dele na društvenim mrežama može činiti kao bezazlena aktivnost, svi ti spoljni stimulansi mogu izuzetno negativno da deluju na vaš um i vaše samopouzdanje. Što manje budete pažnju obraćali na to šta drugi rade i misle, više ćete vremena imati da se posvetite sebi.

Kada se Sunce spusti u Srelca oko 21. novembra započinje nova astrološka sezona. U ovom periodu osvetliće se vaš grafikon povezan sa domom, porodicom i tradicijom. Takođe izvesni su i sukobi sa bliskim rođacima. Imajte na umu da je dozvoljeno imati drugačije mišljenje od ostatka familije. Ovo će takođe biti jedinstvena prilika da postavite izvesne granice u vašem odnosu sa članovima šire porodice.

Konačno 30. novembra Mesečevo pomračenje u Blizancima akritiva vaše područje povezano sa karijerom, reputacijom i imidžom u javnosti. U ovom periodu očekuje vas mnoštvo uzbudljivih prilika koje će vaš profesionalni nivo podići na viši nivo.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group