Šta da uradite kada vas muškarac Jarac ignoriše?

Da li je vaš voljeni muškarac u znaku Jarca postao pomalo distanciran i hladan u poslednje vreme?

Da li se plašite da biste ga mogli izgubiti? Ne brinite. Svakom se dogodi da sa svojim partnerom bude u nezavidnom odnosu, pre ili kasnije. Brojne su stvari koje utiču na to, a u redovima koji slede otkrijte šta možete da uradite ako vas muškarac Jarac ignoriše, kako biste ga zadržali u svom životu.

Muškarci rođeni u ovom znaku vrlo su intrigantni. Oni su ambiciozni, veruju u iskrenu ljubav i predani su osobi sa kojom su u vezi. Međutim isto tako plaše se da se nekom otvore i pokažu im svoju slabu tačku, jer ne žele da budu povređeni. On može da bude vaš vitez u blistavom okupu, ali takođe može da postane neverovatno hladan i dalek, i da vam ne dozvoljava da mu priđete više. Razlog tome je što je njihov mehanizam za suočavanje sa povredama često – povlačenje.

Budući da su muškarci Jarčevi vrlo oprezni kada je ljubav u pitanju, ne preostaje vam ništa drugo osim da to prihvatite i budete strpljivi. Njima je zapravo potrebno uverenje sa vaše strane da vi niste opasnost.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group