Horoskop - Ljubavni

Škorpija sanja o vernom, a Riba o romantičnom partneru. Otkrijte o kakvom partneru mašta svaki znak horoskopa

Saznajte o kakvom ljubavnom partneru svaki horoskopski znak fantazira...

Ovan

Ovan ceni poverenje i nezavisnost! Oni žele jednakost u vezi i partnera kome mogu potpuno da veruju, čak i da povere svoje najmračnije tajne.

Bik

Bikovi vole udvaranje, tako da oni žele partnera koji će im pokazati koliko ih voli! Potrebno je vreme da se stekne poverenje tvrdoglavog Bika, pa im treba pažljiv partnera koji će razumeti sve njihove “gluposti”!

Blizanci

Nemirni Blizanci su slobodnog duha i vole da brbljaju! Oni žele energičnog partnera koji će biti u stanju da održi korak sa njima, ali i neko ko će da ih sluša pažljivo i divi se njihovim avanturama!

Rak

Nežni Rakovi su lojalni i zavise od svog partnera, tako da sanjaju o romantičnom parteru koji je pun razumevanja. Oni traže ljude slične sebi i tek onda dati svoje srce, ako smatraju da su pronašli verziju sličnu sebi!

Lav

Samouvereni Lavovi su navikli da im se ljudi dive, pa će želeti partnera koji će biti oduševljen njima! Naravno, Lavovi nisu toliko sebičan i oni će odgovoriti svom izabraniku sa istom pažnjom i divljenjem!

Devica

Najinteligentnija i veoma analitički horoskopski znak, Devica će uvek upotrebiti logiku pre nego srce kada je reč o izboru partnera! Oni će tražiti partnera koji im odgovara, pre svega na intelektualnom nivou!

Vaga

Slatke Vage su oličenje gracioznosti i gostoprimstva! One će uvek tražiti partnere kao što su i one same, sa manirima i koji će ih tretirati onako kako zaslužuju!

Škorpija

Kada je u pitanju ljubav, Škorpija ne igra igrice! Naravno, one su izuzetno ljubomorne kada pronađu partnera koji im odgovara! A šta one traže u drugoj osobi? Lojalnost i naravno spremnosti da eksperimentišu u seksu!

Strelac

Večiti avanturista, Strelac retko odlučuju da se posveti samo jednoj osobi, ali kada se to desi, to je za ceo život! Oni su u potrazi za partnerom koji će biti pripremljen za različite izazove.

Jarac

Nezavisni i ambiciozni, Jarčevi će tražiti partnera koji ima slične planove kao oni, i naravno, one koji su potpuno posvećeni karijeri! Ako želite pažnju Jarca, spremite se da ih pratite i nikad ne odustajte!

Vodolija

Vodolije su slobodnog duha, možda čak i više nego Blizanci! Oni vole avanture i spontane ljude, tako da će biti u potrazi za partnerom koji je upravo takav.

Riba

Najveći idealisti u horoskopu, Ribe će uvek težiti romantici i priči kao iz filma! Svako ko ispunjava njihove fantazije o večnoj ljubavi će smatrati za svog partnera!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group