Sezona Riba: šta kaže horoskop o vašem ljubavnom životu

Ribe su romantične i žele da budu u ljubavi, barem teoretski.

Ovim horoskopskim znakom vlada Neptun, planeta fantazije, pa osobe rođene u znaku Ribe žele da budu preplavljene romansom.

Ribe ne mogu bez mašte i fantazije. Nežne su i osetljive i često se njihovi prijatelji oslanjaju na njih. Ovaj znak je predstavljen u horoskopu kao slika dve ribe u vodi koje plivaju u suprotnim pravcima, i to pokazuje njihov pristup ljubavi. Oni su uvek u potrazi za partnerom koji može da im pruži i sigurnost i slobodu, a mogu biti zbunjeni kada ne pronađu ovu kombinaciju. Pojedinci rođeni u znaku Ribe mogu jedne sekunde da budu realni, a tada već očajnički žele da pobegnu u svoj svet fantazije. Iz tog razloga, realnost im nije omiljeni deo, pa ponekad učine sve da je izbegnu.

Na primer, oni se mogu beskrajno žaliti kako se partner ponaša loše prema njima. Tajno, oni žele dramu koja postaje plamen njihovim fantazijama. Ovo može da zbuni prijatelje, ali uprkos kritikama ljudi, Ribe se ponovo vraćaju tamo gde se osećaju najbolje, sve dok se neko bolji ne pojavi na njihovom putu.

Pojedinci rođeni u znaku Ribe privlače ljude sa tamnom stranom, ali svako ko im ispriča svoju tužnu priču može da otopi njihovo srce. Nije ni čudo što su Ribe veoma osetljive. Ali to nije u potpunosti njihova krivica. Njihova vladajuća planeta Neptun je vodena planeta gde je teško reći šta je stvarno. Ponekad ovi ljudi ne znaju i nisu sigurni kome ili u šta treba da veruju. Mudre Ribe se povlače i sagledaju realnost pre nego što naprave neke velike korake. Njihov najveći izazov je da direktno pitaju svog partnera ono što ih zanima, umesto toga oni postaju tihi i agresivni kada su nesrećni. Oni znaju da niko ne može da čita misli, tako da njihov partner ne može da zna kada su povređeni.

Ribe ne mogu da "plivaju" iz jedne ljubavne afere u drugu, i često ostaju u onoj koju već imaju. Intuicija im pomaže da osećaju bol drugih, a njihova kreativnost, ljubav prema životinjama i želja da svet bude bolji čini ih neverovatnim osobama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group