avon akcija za borbu protiv raka dojke

Savršeni online sastanci za svaki horoskopski znak

“Noćni izlasci” preko interneta mogu izgledati ograničavajuće.

Međutim aplikacije kao što je FaceTime nude brojne mogućnosti za vrlo zanimljive “sastanke”. Online dopisivanja putem ove aplikacije pružaju vam priliku da pokažete svoju kreativnost i da provedete kvalitetno vreme dok se još uvek pridržavate socijalne distance.

Kako horoskopski znaci doživljavaju ovu vrstu druženja? Astrologija nam nudi jasan uvid u interesovanja i sklonosti svakog pojedinačkog znaka, a mi vam ih danas prenosimo.

Čak i ako su “zaglavili” iza tastature vatreni znaci poput Ovna, Lava i Strelca će i dalje žurno “trčati” na svoje online sastanke. Zemljani znaci kao što su Bik, Devica i Jarac će se ponašati slično kao u stvarnom životu, gravitirajući nad intelektualnim težnjama i fizičkim projektima. U međuvremenu vodeni znaci Ribe, Rakovi i Škorpije će pokazivati svoja osećanja slobodno kao i uvek. Vazdušni znaci u koje spadaju Blizanci, Vage i Vodolije neće baš uživati u digitalnom načinu “izlaženja” ali će biti zadovoljni što dobijaju makar virtuelni kontakt licem u lice.

Iznosimo vam danas aktivnosti koje svaki od navedenih znakova smatra savršenim za online sastanak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group