Mars je ušao u Škorpiju: šta to znači za vaš seksualni život?

U astrologiji, položaj Marsa je velika stvar. Crvena planeta pomera konce u našim rukama, ambicijama i strastima, a astrolozi zaključuju da je toliko uticajna da određuje način na koji živimo naš svakodnevni život.

30. oktobra planeta akcije prešla je u Škorpiju i ostaje tamo do 13. decembra, što znači da će erotske strasti postati intenzivne i vatrene. Mars u Škorpiji će povećati apetit za seksom, kao i vaš libido, dok donosi intenzivnu introspekciju.

Ovo će verovatno biti najbolji trenutak da postavite svoje prioritete i zapitate se šta zaista želite u svom životu. Mars u Škorpiji će vas naterati da istražite intenzivne strasti, želje, ali i da upravljate najkonfliktnijim emocijama, fokusirajući se na pozitivne stvari i ostavljajući po strani svaku toksičnost.

Seks i hemija će postati protagonisti u vašem životu dok će snažno uključiti emocije u igru. Ako ste u vezi, vaša komunikacija će postati jača i fizički i emotivno. Ukoliko ste sami, doživećete intenzivna iskustva sa puno avantura, a seks će postati divlji i intenzivniji dok ćete eksperimentisati sa različitim stvarima. Sada je vreme da isprobate nove stvari i iskustva na koja se ranije niste usuđivali.

Kada Mars i Saturn pokušaju da dominiraju 10. novembra, to će biti trenutak kada će ostali pokušati da dominiraju nama, ili obrnuto. Važno je zapamtiti da dolaze velike strasti jer položaj Marsa u Škorpiji ne može značiti ništa manje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group