Horoskop - Ljubavni

Koliko vremena treba jednom Raku da se zaljubi?

Nije potrebno mnogo da padnete na slatkorečivog i osećajnog Raka.

Po prirodi Rakovi su vrlo nežni, ljubazni i paze na osećanja drugih ljudi. Onu su ujedno i vrlo romantični, odani i u skladu sa onim što njihovo srce želi. Iznad svega, oni će se uvek pobrinuti da znate koliko im značite. To se naravno odnosi na slučaj kada su apsolutno uvereni u to da treba da vam predaju svoje srce na dlanu. Ako još uvek niste došli do tog trenutka i pitate se šta vaš Rak oseća, saznanje koliko mu obično treba da se zaljubi bi vam moglo biti od pomoći.

Činjenica je da svaki znak u Zodijaku na drugačiji način pristupa ljubavi. Danas vam otkrivamo na koji se način Rak predaje osećanjima. Naime, nema lepšeg prizora od jednog zaljubljenog lepršavog Raka. Ovaj znak ljubav posmatra kao dugoročnu obavezu i ni malo nije lakomislen u vezi sa njom. Ako niste ozbiljni u vezi sa Rakom, velike su šanse da će on to prozreti. Retko se zapravo dešava da se Rak upušta u prolazne veze, jer po prirodi ne voli da gubi vreme i energiju na nešto što neće trajati. Ako želite da se Rak otvori ka vama, moraćete mu najpre pokazati da ste poprilično ozbiljni u vezi sa njim.

Rakovima je potrebno izvesno vreme da bi se zaljubili. Oni će svoje srce držati pod ključem neko vreme kako bi se uverili da mogu da vam veruju. Ponekad se veza sa Rakom može činiti kao tapkanje u mestu. Međutim ako su vaša osećanja stvarna, Rak će to uvideti i tek onda ćete primetiti napredak. Kada su sigurni da niste neko ko će se samo poigrati sa njihovim osećanjima, Rakovi rado posežu za romantičnim gestovima i izjavama.

Ono za čim srce jednog nežnog Raka čezne je duboka i iskrena ljubav. Osećajni Rakovi žele nekog sa kim će moći da podele svoja osećanja, i uz koga će se osećati sigurno i zadovoljno. Poverenje je ono što Rakovi najviše vrednuju i neće vam se predati dok ne budu 100% sigurni da ste upravo vi osoba koja ih nikad ne bi povredila.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group