Horoskop - Ljubavni

Koliko dugo treba jednom Ovnu da se zaljubi?

Osim ako zaista niste vešti u čitanju misli, rešavanje zagonetke koja se tiče osećanja osobe koja vam se dopada je zaista veliki izazov.

Međutim, ako znate šta je data osoba u horoskopu, možda bi vam astrologija mogla u tome malo pomoći. Ne samo da na osnovu datuma rođenja određene osobe možete da saznate kakav stav ima prema vama, već i kojom brzinom se zaljubljuje. Dok se pojedinci ljubavi predaju brzo i lako, ima i onih koji celom konceptu pristupaju vrlo oprezno, pre svega iz straha da bi njihova osećanja mogla biti povređena. Danas uzimamo u razmatranje osećanja jednog Ovna na polju ljubavi. Okkrivamo vam koliko mu vremena treba da se zaljubi.

Vladajuća planeta Ovna je Mars, planeta strasti i akcije. Samim tim Ovnovi se ne ustručavaju da naprave prvi potez kada je to potrebno. Zapravo, to je nešto što oni vrlo rado i često rade. U jednom Ovnu je uvek prisutna izvesna doza dečije nevinosti, i kada se zaista zaljubi to deluje kao srednjoškolska ljubav, puna leptirića. S druge strane Ovnovi su takmičarski nastrojeni i vole da igraju igrice sa osobama koje im se dopadaju, kako bi testirali osećanja date osobe.

Ako uhvatite pogled ovog vatrenog znaka, on će vas razigrano zadirkivati što je siguran znak da ga zanimate. Vrteće se oko vas kao čigra, ne bi li uspeo da vas nasmeje ili makar probudi vaše interesovanje za njega. Šta god da se dešava između vas, Ovan neće oklevati da vas pozove na sastanak budući da je po prirodi vrlo nestrpljiv. Iz ovog je lako zaključiti da se Ovan brzo i lako zaljubljuje i da to obično ne krije. Ako prema nekom gaji iskrena osećanja, nastojaće da ih prezentuje svojim delima.

Poput njihove vladajuće planete, Ovnovi su vrlo strastveni kada je ljubav u pitanju, a sramežljivost i skromnost nisu njihove jače strane. Ovo nije znak koji će vas posmatrati iz prikrajka u nadi da ćete shvatiti jednog dana šta misli o vama. Ustremiće svoje rogove u vašem pravcu i pokazati vam da je zainteresovan. Zaljubljivanje na prvi pogled je tako – ovnovski. Ako ne na prvi, onda sigurno na drugi, onaj koji mu uputite ispod dugih trepavica. Budite neodoljivi i on neće odoleti.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group