Da li će veza između Raka i Device uspeti?

Gotovo da ne postoji par koji je više rezervisan od onog koji čine Rak i Devica.

Oni će se zaljubiti jedno u drugo mnogo pre nego što bilo ko od njih učini i jedan korak ka ostvarenju veze. Oni vole da se sve odvija vrlo lagano i na dubljem nivou. Možda njihova veza ne dolazi sa plamenom i zvezdicama oko sebe, ali je možda baš zbog toga i moguća. Emotivan i vrlo temeljit par, deluje obećavajuće kada se pogleda ka budućnosti.

Ljubav između Raka i Device je prožeta nežnim i delikatnim osećanjima. Oba znaka su čuvari osećanja pa se u ovakvoj vezi osećaju – kao kod kuće. Osetljivi Rak je onaj koji će pomoći Devici da stupi u kontakt sa svojim osećanjima, dok će Devica koja čvrsto stoji na nogama, pružiti Raku sigurnost za kojom čezne. Veza između ova dva znaka je nešto što se često može videti, jer sa lakoćom privlače jedno drugo. Iako ne čine savršen zodijački par, oni imaju velike šanse za uspehom.

SEKSUALNA KOMPATIBILNOST

Kada je seksualna kompatibilnost u pitanju, ovaj par lako pronalazi zajednički jezik. Budući da u suštini ne vole komplikacije, već preferiraju otvorenost, ovakav stav će im itekako koristiti u spavaćoj sobi. Jednako, i Rak i Devica su spontani po pitanju seksa, što im može doneti brojne avanture. Device su perfekcioniste po prirodi i u vezu ulaze sa ciljem da udovolje svom partneru. Rak s druge strane nema ništa protiv toga da ga voljena osoba razmazi.

EMOCIONALNA KOMPATIBILNOST

Rak i Devica izražavaju svoje emocije na različite načine. Ovo može dovesti do nesporazuma u njihovoj vezi. Dok Devica više razmišlja glavom, Rak je taj koji se vodi srcem. Takođe Devica je ona koja voli da komunicira i da problem analizira iz svih mogućih uglova, dok je Rak onaj koji sve drži u sebi i neretko postaje pasivno-agresivan. Problem će nastati jer će Devica misliti da je Rak dramatičan, a on opet da njoj nije stalo do njegovih osećanja.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group