6 najposesivnijih horoskopskih znakova koji kontrolišu svoje partnere

Kada ste u vezi sa nekim posesivnim, u početku se možete osećati dobro i smatrati da je partner jako zaljubljen u vas. Međutim, što duže traje, posesivnost će postati intezivnija, a vi ćete osećati da vas partner guši.

Iako ljubomora i posesivnost nisu ista stvar, one prilično podstiču jedna drugu. Ako imate ljubomornu crtu, možda nećete verovati svom partneru i možda ćete pokušati da ga držite blizu sebe, kao da je on neka stvar koju vi posedujete.

Posesivni ljudi nisu dobri u deljenju i mogu se osećati ugroženo kada su primorani da dele. Ukoliko na primer u nekom periodu posvećujete više vremena prijateljima umesto partneru, posesivnom partneru se ovo uošte neće dopasti.  Koliko god se osećali voljeno, zapamtite da nije zdravo da vas neko drugi kontroliše do te mere da se plašite da sami napravite korak!

A prema astrologiji, najposesivnijim horoskopskim znacima je teško da ne kontrolišu svoje veze. U galeriji otkrivamo ko su oni:

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group