3 znaka zodijaka koji će najverovatnije ignorisati crvene zastavice u vezi

Recimo da imate prijateljicu koja uvek izlazi sa pogrešnim tipovima – ulazi u odnose sa ljudima koji su skloni varanju, sa zauzetim ili muškarcima koji nisu nimalo ljubazni prema ženama.

I dok vi i vaše druge prijateljice možete da vidite očigledne crvene zastavice, vaša prijateljica jednostavno ne može. Ako se pitate zašto neki ljudi naizgled zanemaruju sve znakove, šanse su da je objašnjenje u njihovoj natalnoj karti. Prema rečima jednog astrologa, postoje tri horoskopska znaka koji će najverovatnije ignorisati crvene zastavice u vezi.

„Neki znaci su prirodno sumnjičavi što ide uz to koliko su i sami pošteni. U isto vreme, otvoreniji i iskreniji znakovi — oni koji ostavljaju vrata kupatila otvorena kada ga koriste ili koji čuvaju svoje lozinke u fascikli pod nazivom „lozinke“ — ne očekuju da neko vara ili laže, jer varanje ili laganje nikada nisu na njihovom radaru."

Zbog toga će iskreni horoskopski znak kao što je Strelac najverovatnije ignorisati znakove upozorenja u vezi. Ako mogu biti otvoreni u svojim namerama, očekuju isto zauzvrat. Ali zodijački Strelac nije jedini znak koji to radi. Postoje još dva znaka koji jednostavno ne mogu da vide znake da neko nije dobar za njih.

U galeriji saznajte koja tri horoskopska znaka će najverovatnije ignorisati crvene zastavice u vezi.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group