Započnite igru zavođenja

Ovog februara, u inat zimi, a u susret najvećem prazniku ljubavi, spremite se da probijete led i usudite se da zatražite više romantike.

Svesne da je ljubav kao partija šaha u kojoj morate sačuvati kralja, preuzmite inicijativu i uzburkajte najskrivenije emocije!

Iako je temperatura napolju i dalje niska, to ne znači da u našim srcima ne gori plamen strasti i zavodljivosti. I dok većini žena zvuči kao nemoguća misija da naprave prvi korak, one samouverene već odavno znaju da je samopouzdanje novi sinonim za “seksepil”. U današnje vreme čini se da većina muškaraca želi jaku, smelu i odlučnu damu kraj sebe, a njen prvi potez je u tom smislu neverovatno važan i osnažujuć signal. Žena koja preduzima prvi korak jasno stavlja do znanja šta (ili, bolje reći ko) joj se dopada!

I tu kreće ona čuvena igra mačke i miša, gde se plen pretvara u lovca, u strahu da će možda propustiti šansu sa partnerom kakvog je oduvek želeo kraj sebe! Ljubav zaista jeste kao partija šaha na kojoj velikim slovima piše: ZAVEDI ME! Svesna da ovu bitku mora dobiti, kraljica se odlučuje za usku crnu haljinu i naglašava svoje oči ne bi li kralju jasno stavila do znanja da pomno prati svaki njegov pokret. Čak i kada čipkana koprena prekrije njen pogled, vodi se drugim čulima kako bi ga lakše pronašla i sačuvala za sebe. Zato je, kao pravi strateg, za svog kralja u ovoj igri odabrala jedinstvenu mirisnu notu koja stimuliše um i uzburkava emocije – parfem Avon Hypnotic Akord.

ZA ZAVODNICU

Ljubitelji prefinjenih parfema su odmah pogodili da je reč o dobro poznatoj Avon Attraction kolekciji, koju su ovog februara upotpunila dva nova mirisa, kreirana da aktiviraju senzorne neurone i podstaknu osećaj zadovoljstva. I to ne kažemo tek reda radi – ovi mirisi su kreirani u saradnji sa kompanijom Firmenich, baziranih na tehnologiji dizajna mirisa koja stimuliše moždanu aktivnost pomoću fMRI metodologije.

Ovog februara, Avon je za kraljicu odabrao Attraction Game EDP, obogaćen svežim voćnim otvaranjem u kontrastu sa zanosnom biberastom aromom koja prelazi u mešavinu neodoljive crne čokolade i hypnotic akorda. Igra zavođenja počinje magičnom mešavinom mirisa da bi kasnije na scenu stupio postojan, senzualan trag drvenastih nota i ambre, što kralju jasno poručuje da se nalazi u sigurnim rukama.

ZA ZAVODNIKA

S druge strane, kralj je opremljen Attraction Game toaletnom vodom, koji čini topla, začinska mešavina bibera i kardamona i preliva se u note crne čokolade i hypnotic akorda. Ne čudi što je on tako siguran u svoju neodoljivost koja kulminira zahvaljujući senzualnim i uglađenim drvenastim notama koje su, takođe sadržane u ovom jedinstvenom mirisu.

Iako nas neke igre na kraju mogu skupo koštati, Avon Attraction igra privlačnih mirisa ovog meseca dolazi  po ceni od samo 1690,oo rsd. Dostupni od 1. februara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, ovi zavodljivi parfemi vas pozivaju da preuzmete inicijativu i uzburkate sve svoje emocije ove zime!

Ne čekaj – ti si na potezu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group