Pravo umetničko delo: Chanel Sycomore Parfum je naš novi predmet želje

Legendarni miris dobija najluksuznije kolekcionarsko pakovanje ikada stvoreno.

Chanel sarađuje sa Maisons d'Art kreirajući specijalno kolekcionarsko pakovanje za kultni miris "Sycomore Eau de Parfum". Ovo novo pakovanje je izuzetno vredno i retko, jer je dostupno u samo 20 numerisanih komada širom sveta. Za ovu jedinstvenu saradnju, ekskluzivni parfimer kuće Chanel, Olivije Polže, kreirao je miris "Sycomore Parfum", odnosno novu verziju sa jačim akordima prefinjenih ekstrakata u poređenju sa originalom - "Sicomore Eau de Parfum".

"Sycomore Parfum" je dubok, topao, drveni miris sa bogatim notama vetivera, kedra i vanile, koje obezbeđuju dinamiku, magnetnu auru i senzualnost onome ko ga nosi. Istovremenim kombinovanjem irisa sa kožom u izuzetno posebnoj i atraktivnoj kompoziciji, note vetivera su istaknute i naglašene na jedinstven način obezbeđujući novu, bujniju verziju parfema.

Bočica kolekcionarskog "Sycomore Parfuma" napravljena je od Baccarat kristala, a na poklopcu ima pečat sa karakterističnim dvostrukim C. Luksuzno pakovanje u kome je predstavljen miris kreirali su umetnici Maison Lesage. Visokokvalitetne sirovine koje su korišćene za kreiranje mirisa ogledaju se i u motivu jeseni predstavljenom na unutrašnjoj strani ambalaže.

Perle i biseri ametista simbolizuju ružičasti biber u zrnu i bobice kleke. Fine drvene strugotine i zlatne niti dočaravaju ćilibarsku nijansu parfema, dok osnova ambalaže evocira šumu platana. Svaki numerisani "Sycomore Parfum" je zaista kolekcionarsko umetničko delo.

Jedinstvena izrada

Kolekcionarski miris "Sycomore Parfum" sažima talenat i majstorstvo Chanel parfimera, Olivijea Polžea, na jedinstven način kombinovan sa zanatskim umećem umetnika Maisons d'Art.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group