Top 5 parfema na bazi čokolade

Parfemi sa mirisom čokolade su omiljeni ljudima koji vole slatke, uglavnom jake parfeme i mirise inspirisane tortama i omiljenim čokoladnim poslasticama.

Naravno, među njima ima i onih parfema koji se više zasnivaju na bazi kakaa, pa samim tim nisu slatki, već vrlo elegantni. Da li ste znali da note pačulija podsećaju na čokoladu? Pačuli se najbolje kombinuje sa "čokoladnim notama", pomorandžom i vanilom.

Među slatkim parfemima na bazi čokolade najpopularniji je parfem „Angel“ - Thierry Mugler. U stvari, ovo je prvi parfem koji je doživeo ogroman uspeh na tržištu, zahvaljujući čokoladnim notama. „Black Orchid“ brebda Tom Ford je još jedan miris koji je doživeo veliki uspeh na tržištu, a za muškarce je tu neodoljiv Valentino Uomo.

Dva poznata parfema koja su zasnovana na čokoladnim notama su između ostalog „Bornéo 1834“ i Santal Majuscule brenda Serge Lutens. Vrlo elegantni, parfemi sadrže osim nota kakaa i orijentalne akorde.

Ako ste u potrazi za mirisom parfema koji podseća na poslastičarnicu sa najlepšim čokoladnim desertima, evo pet najpopularnijih.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group