Parfemi koji će učiniti da izgledate mlađe

Parfem je poslednji dodir svakom izgledu, to je činjenica, ali da li ste ikada razmišljali o tome da je vreme da promenite svoje omiljene parfeme?

Zamislite svoj omiljeni parfem kao teksas jaknu, koju odbijate da izbacite iz svog ormara i nosite je stalno. Neizbežno će se u nekom trenutku smatrati demode. Ali čak i kada se ovaj stil vrati u modu, sama jakna vam možda više neće pristajati. Zbog toga, baš kao i vaša garderoba, i vaša mirisna kolekcija treba s vremena na vreme da se obnovi.

Opsesija određenim parfemom prestala je da se smatra simbolom klase i elegancije. Naprotiv, vrhunski parfimeri podstiču smenu parfema ne samo prema godišnjem dobu, već i prema dobu dana i raspoloženju.

Ne morate da izlazite van svoje sigurnosne zone da biste obnovili svoju mirisnu kolekciju. Postoje neke vanvremenske note, poput ruže, ali savremeni parfimeri ponovo preporučuju da ih kombinujete sa notama poput crvene paprike, koje malo menjaju njihov klasični slatki aromatični profil. Odnosno, pačuli je i dalje osnovni proizvod u parfimerijskoj industriji, ali se danas koristi u mnogo manjoj količini, tako da nimalo ne liči na klasične parfeme vaše bake.

Kako pronaći novi parfem koji vam najbolje pristaje?

Posetite svoju omiljenu parfimeriju i isprobajte onoliko parfema koliko vaš nos može da „izdrži”. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć od stručnjaka i pustite da toplota vašeg tela zagreje parfem i otkrijete njegov pravi profil arome na vašoj koži. Zapamtite da je sasvim normalno da parfem miriše drugačije na vama i na telu vaše prijateljice. Nakon toga, sledite svoj instinkt. Međutim, ako imate poteškoća pri odabiru, probajte jedan od parfema koje vam predstavljamo u galeriji!

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group