Parfem Bili Ajliš po popularnosti je pretekao mirise gotovo svih poznatih ličnosti

Danas je Bili Ajliš jedna od najistaknutijih svetskih zvezda koja je osvojila brojne nagrade i zaslužna je za mnoge hitove.

Iako pevačica najviše pažnje posvećuje muzičkoj karijeri, mlada izvođačica nalazi vremena i za druge poslovne poduhvate. Nedavno je hitmejkerka lansirala svoj parfem, a fanovi su odlično reagovali na njen prepoznatljivi miris. Na tržištu se pojavio sasvim nedavno, ali je novitet već postao jedan od najpopularnijih mirisa poznatih svetskih ličnosti.

Krajem 2021. godine, kada je Bili najavila lansiranje mirisa, ona je već bila velika zvezda. Pevačica je tada bila prilično kratka povodom opisa parfema, rekavši samo da joj je ovo omiljeni miris na celom svetu. U novembru se pojavila mirisna kombinacija mandarine, vanile, crvenih bobica i kandiranih latica. 

Miris je rasprodat odmah nakon lansiranja, a ponovna izdanja parfema uživaju stabilnu popularnost. Još nije jasno koliko je pevačica zaradila od prodaje svog parfema, ali se očekivalo da će u prvoj godini biti bogatija za najmanje 60 miliona dolara.

Tokom decenija, mnoge poznate ličnosti kreirale su ekskluzivne linije mirisa, setite se samo Dženifer Lopez ili prepoznatljive parfeme Niki Minaž i Kejti Peri. I do dana današnjeg, sjajne mlade zvezde prate njihov primer i kreiraju parfeme koji obuhvataju suštinu njihovih scenskih slika. Iako je Ajliš do sada objavila samo jedan parfem, sudeći po načinu na koji je primljen, drugi ili treći pokušaj bi mogli biti prilično uspešni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group