Ostavite neizbrisiv trag uz Eve Prive parfem

Smatra se da je u najvećem broju slučajeva déjà-vu izazvan mirisima i da onaj jedinstveni miris koji svi imamo, je toliko jak, da bi nas naša voljena osoba mogla prepoznati, čak i u potpunom mraku...

Čulo mirisa je prvo čulo koje se razvija kod ljudi i zato ne iznenađuje činjenica da nam pojedini mirisi izazivaju emocije i dugo ostaju u sećanju, neretko nas podsećajući na trenutke iz prošlosti, ili osobe koje su zauzele posebno mesto u našem srcu.

Sve ovo dovoljno govori o tome koliko je važno odabrati parfem koji će naglasiti našu individualnost, pojačati samopouzdanje, podići raspoloženje i dugo ostati u pamćenju onih koji nas vole. Zato je ova prolećna sezona pravo vreme da u našu kolekciju uvrstimo novi parfem zbog kojeg ćemo se osećati posebno!

Kompanija Avon veruje da je svaka žena jedinstvena, zbog čega su početkom aprila lansirali novi parfem Eve Prive, koji se stapa sa vašom kožom, pružajući jedinstveni, personalizovani miris. Nešto poput ličnog potpisa koji će ostaviti trag gde god se pojavite ili prošetate. Parfem je kreiran uz pomoć ekskluzivne tehnologije, kako bi u kontaktu sa kožom dao miris jedinstven poput otiska prsta, neponovljiv i svojstven za svaku ženu ponaosob.

Ovo je parfem kojem ćete se vraćati iznova i iznova.

Eve Prive je parfem za sve prilike, a njegova svežina je inspirisana notama crvene jabuke, koja je ukombinovana sa nežnim mirisom latica jasmina i belog mošusa. Miris cveta jasmina oduvek je privlačio pažnju u svetu parfema zbog svoje slatkoće i senzualnog mirisa, koji ovaj put daje kremastu notu, dok se beli mošus prožima kroz sve nivoe parfema, stapa se sa kožom i razvija u harmoniji sa njom, kreirajući neprevaziđen, personalizovani miris koji traje. Crvena jabuka, rajsko voće, daje sočan, osvežavajući i blago kiseli miris, koji će učiniti da se osećate neodoljivo. Malo je reći da ćete se osećati tako - zaista ćete biti neodoljivi!

Više ne morate da brinete da li ćete ostati upamćeni, jer uz Eve Prive ćete ostaviti jedinstven trag koji se pamti, zračićete sofisticiranošću i zavodljivošću, koja traje satima nakon njegovog nanošenja.

Novi Avon Eve Prive dostupan je po ceni od samo 1399,oo dinara. Možete ga poručiti online i stićiće direktno na vašu adresu!

Svi Avon proizvodi dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group