Omiljeni parfem Merilin Monro i danas je najprodavaniji u Holivudu

Dijamanti su najbolji prijatelji devojaka, ali omiljeni miris Merilin Monro košta mnogo manje.

Čak i tokom svog života, glumica se zaklela da će koristiti samo Chanel No. 5 parfem, miris koji je postao gotovo isto toliko kultan kao i sama glumica. Parfem, koji je zvezda svojevremeno opisala kao "buket apstraktnog cveća", bio je suštinski deo njene noćne rutine.

„Znate, postavljaju mi pitanja. Na primer: „Šta nosiš u krevetu? Gornji deo pidžame? Donji deo pidžame? Spavaćicu?“ A ja sam odgovorila: „Chanel No. 5“, jer je to istina“, rekla je glumica u intervjuu.

Više od jednog veka nakon svog debija, favorit Merilin Monro se i dalje prodaje, i kao toaletna voda i kao parfem. Moderne zvezde takođe vole miris sa bogatom istorijom, koji je podržavala i sama Monro.

Modernije parfemske kampanje su predstavile zvezde kao što su Lili-Rouz Dep, Žizel Bundšen, Nikol Kidman, pa čak i Bred Pit. Čak i pre nego što je isprobala tu „golu” haljinu, Kim Kardašijan je nosila torbu u obliku bočice Chanel parfema. Pored toga, uoči praznične sezone, brend nudi poklon setove. Na kraju krajeva, prateći logiku Monro, kome su potrebne praznične pidžame kada umesto njih možete pokloniti parfem?

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group