Beauty - Parfemi

Miris inspiracije za sve žene

Svaka žena je priča za sebe, a svaka priča budi inspiraciju. Inpirisana upravo ženama i njihovim pričama, kompanija Avon kreirala je parfem Her Story, miris koji vas inspiriše da ispišete svoju priču i budete slobodne da radite sve što poželite.

Her Story je ženstveni parfem satkan od mirisa koji ističu žensku snagu i ohrabruju savremene žene da ostvaruju svoje snove. U gornjim notama crveni biber budi žensku energiju i izdržljivost. Dok u samom srcu mirisa, zahvaljujući svojoj suptilnosti i lepoti, plemeniti cvet irisa sa sobom donosi sofisticiranost. Na samom kraju tople note pačulija bude eleganciju.

Kompanija Avon sarađuje sa 6 miliona žena širom sveta. Svaka od njih, kao i svaka od vas ima svoju priču koja čeka da bude ispričana, koja pokreće i motiviše. Zato ovom kombinacijom mirisnih nota, koje se kriju u posebno dizajniranoj bočici slavimo upravo takve inspirativne priče i slavimo žene širom sveta!

 „Lider sam već šest godina i Ambasadorka humanosti u kompaniji Avon, za teritoriju Zapadne Srbije. Moja svakodnevna inspiracija su moja deca, a na poslu me najviše raduje mogućnost da iskažem svoju kreativnost, da putujem, da uživam u životu i budem to što jesam“ izjavila je Mirjana Tadić Pečeničić, uz Avon od 2013.godine

Novi Her Story parfem (50ml) dostupan je po specijalnoj ceni od 1.299 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group