Jul – miris slobode i novih početaka!

Leto je začin koji daje ukus celoj godini - zato ga slobodno dodaj svakodnevnici, i to u velikim količinama!

I ne žali za prošlim vremenima, pusti ih neka lagano skliznu iz tvog sećanja i spremi se za novu verziju sebe, tu, gde se tvoji snovi prepliću sa javom, a nove avanture strpljivo čekaju da konačno načiniš prvi korak.

Jul su sva ona jutra koja svanu bez ikakvog upozorenja. Svako vrelo popodne koje te natera da potražiš prvi hlad i tu dočekaš sparno veče uz zvuke morskih talasa. Jul je svaki onaj sunčan i bezbrižan dan kada se potrudiš da ustaneš ranije, jer želiš sve da probaš, toliko toga da vidiš, doživiš, osetiš. Jul je i zveckanje leda u visokoj čaši i svaki gutljaj tvog omiljenog koktela. A najviše od svega – jul je onaj poseban miris: miris slobode i novih početaka!

Ovog čarobnog letnjeg meseca, odvoji malo vremena da se prisetiš kako je lepo biti dete. Vrati se u svoje bezbrižno detinjstvo, zgrabi tu šarenu gumenu loptu i dodaj je prvom mališanu kojeg ugledaš u parku. Podeli krišku hladne dinje sa svojom prijateljicom i nemoj se trgnuti kad osetiš dve, tri kapi letnje kiše na svojim ramenima - to te samo najvreliji mesec u godini podseća da je prevruće za bilo šta osim za igranje u vodi. Izmami nekom osmeh i neka to bude tvoja letnja misija za koju niko neće znati. Slavi život na svakom koraku, a neka za tobom kao potpis u vazduhu dugo ostane miris toaletne vode Célèbre. Sočna kombinacija dinje, crvenog bobičastog voća i nežnog jasmina učiniće da ti ovaj mesec bude mnogo radosniji i bezbrižniji.

I nemoj se opirati promenama već poveruj u čuda. Udahni duboko, umiri svoje telo, dušu i um. Ali, ne zatvaraj oči! Sada, više nego ikada ranije, potrebno je da svim svojim čulima dobro upiješ svet oko sebe. Pogledaj, oslušni, dodirni, pomiriši. Osećaš li tu svežinu i senzualnost u letnjem vazduhu? Da li te ona tera da zaroniš u najveće dubine svojih misli i osećanja, i oživiš sve one čarobne momente koji se dešavaju samo leti? Sada i ovde – to je sve što ti treba. I kap, ili dve, parfema Perceive, koji će te držati budnom i neuhvatljivom. Njegov fascinantni sastav frezije i belog bibera, pomešan sa akordima kruške, egzotične orhideje i senzualnog mošusa, biće dovoljan stimulans, čak i u momentima kada leto pokaže svoju suroviju stranu.

I baš tada, kada se učini da svetu ponestaje uzbuđenja, znaj da je to samo zatišje pred buru. Kao što vreo pesak golica tabane dok ne uđeš u more, tako i vreli poljupci golicaju usne dok se u tebi ne rasplamsa žar ljubavi. Svaka iskra koja pri tom susretu nastane, neodoljivo podseća na ples dvoje ljudi koji su se konačno spojili u strasti. Zato u letnjoj noći nazdravi vrelim koktelom crnog narcisa, ruže i baršunaste sandalovine – kombinacijom koja garantuje da će svaki korak koji načiniš biti ispunjen tvojim najiskrenijim emocijama. Samo par kapi toaletne vode Passion Dance  oživeće sećanje na strastvene letnje noći.

Jul je jednostavno mesec koji se ne zaboravlja. Baš kao dragi prijatelj koji nam retko dolazi u posetu, ali zato sa sobom uvek donosi bogato nasleđe lepih uspomena. Uostalom, šta se može zameriti letu? Osim činjenice da tako kratko traje.

Zato dok je tu, ispunimo svaki dan nekim novim mirisom koji ćemo pamtiti i u hladnijim danima. Velika paleta mini mirisa u pakovanju od 10ml  je savršen način da svaki letnji dan načiniš svežijim, romantičnijim, uzbudljivijim. Svi tvoji omiljeni parfemi ovog meseca su na sniženju, a tvoje je samo da napraviš omiljenu kolekciju, spakuješ ih u svoju letnju torbicu, neseser ili putni kofer, i poneseš sa sobom i na kraj sveta!

Ove neodoljive parfeme možete poručiti online i stići će direktno na vašu adresu!

Svi Avon proizvodi dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group