Beauty - Parfemi

Jo Malone lansirao novi opojan miris koji će vam omogućiti da lakše zaspete

Postoje dani odnosno noći kada vam san jednostavno ne dolazi.

Ležati budan u krevetu i čekati svitanje, nije ni malo zabavno, jer vas sledećeg dana očekuju obaveze za koje nećete imati snage ako se dobro ne naspavate. Kako bi lakše zaspali, ponekad je dovoljan samo prijatan miris. Neka opuštajuća nota koja će odagnati sve misli koje vas sprečavaju da utonete u san.

Jo Malone je nedavno lansirao novu sanjivu maglu za jastuk sa mirisom lavande, koja će vam omogućiti da lakše zapsete. Tri nova mirisa i esencijalna magla za jastuk čine kolekciju koja će vas uvesti u predivan svet snova darujući vam pri tom najopuštenije trenutke za telo i um. Ako nas je Jo Malone na nešto navikao, onda je to činjenica da nas nikad ne razočara po pitanju kvaliteta svojih mirisa, koje priznaćete ne možete da prestanete da – njuškate.

Kako vas ne bi ograničio samo na dnevnu ili večernju varijantu svojih parfema brend je proširio svoj asortiman za predivan miris koji možete sa sobom – poneti u krevet. Londonski parfemski gigant je lansirao svoju prvu mirisnu notu, opisanu kao magla za jastuk, čiji je zadatak da vam podari slatke snove. Podsećajući vas na vaš omiljeni Jo Malone parfem, lagano ćete tonuti u san u zagrljaju cvetova lavande.

Mešajući aromatičnu lavandu sa glatkim mošusom, sprej stavra senzualan miris koji će vam pomoći da se opustite, zaboravite na sve brige i probleme i prepustite se svetu snova. Bočica je dizajnirana tako da ispušta laganu maglu umesto mokrog mlaza što je čini savršenom za prskanje po vašem jastuku.

Osim magle za jastuk tu su i tri nova parfema – Lavander & Coriander, Birch & Lavander, kao i Wisteria & Lavander.

Ž.J.

Izvor: Womanandhome

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group