Beauty - Parfemi

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum

Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum - najnovija inkarnacija Mon Guerlaina - mirisa koji su komponovali Teri Vaser i Delfine Jelk izvlači direktnu inspiraciju iz muze Anđeline Džoli.

Upravo su ličnost i strast glumice u potpunosti otkriveni tokom njene prve posete Kambodži. Pokazalo se da je njen boravak u ovoj zemlji imao veliki emotivan uticaj na njen život i doneo je mnogo promena: vodila je izuzetne humanitarne projekte, a i ispunila lične želje, poput majčinstva.

Bloom of Rose Eau de Parfum izražava ovu upornost i radost koju ne doživljava samo Anđelina Džoli, već je svi doživljavamo u trenucima ličnog, profesionalnog, intelektualnog ili emotivnog ispunjenja. U cvetno-voćnoj verziji miris ruža izražava aromu kroz svaki oblik. Kao kraljica cveća i dragulj u kruni akorda, zahvaljujući suštini ruža postaje dvostruko intenzivna. Jasmin i lavanda i dalje su ostali deo kompozicije, dok je blistavo narandžasti cvet koji se pojavio u Toaletnoj vodi očigledno prigušen. Zahvaljujući tome, ruža je još istaknutija. Legendarni cvet bio je u centru pažnje zahvaljujući svom obilju i smelim dozama bugarske ruže i apsolut turske ruže. Veseli dodiri kruške daju razigrani karakter, dok vanila donosi toplinu, složenu sa zadivljujućim i strastvenim akcentima pačulija i sandalovine.

Besprekorni dizajn boce Mon Guerlain odnosi se na legendarni dizajn koji je dizajnirao Gabriel Guerlain, a proizveo Baccarat 1908. Bloom of Rose ima iste senzualne konture, providno staklo i zaobljeni poklopac. Međutim, ističe se odvažnim i strastvenim akcentima ružičaste boje. Nijansa fuksije koja krasi ukrasni pojas Bloom of Rose Eau de Toilette poprimila je crveno-ružičastu boju koja se uklapa s karakterom kompozicije. Odvažni intenzitet mirisa vidljiv je na prvi pogled.

Parfem je dostupan od marta 2020. godine kao 30, 50 i 100 ml Eau de Parfum.
 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group