Dior i Šarliz Teron nas pozivaju u novu eru parfimerije

Dior pozdravlja novu eru u svetu parfimerije, predstavljajući vrhunsku inovaciju na bazi vode i prelepih cvetnih nota!

Izbor parfema za svaku ženu je mali obred. To je sastavni deo njenog izgleda, njen potpis, a istovremeno svedoči mnogo o njenom karakteru. Pa, koja žena ne bi želela da bude povezana sa divnim mirisom?

Majstor u kategoriji parfema već dugi niz decenija, kuća Dior, ne prestaje da nas iznenađuje. U DNK modne kuće oduvek je bila potreba da se istakne svojim velikim dostignućima i da se nikada ne plaši da pomera granice. Sve navedeno rezultiralo je jedinstvenim i veoma uspešnim kreacijama koje su nam se duboko urezale u pamćenje.

Ovo izrazito savršenstvo traje do danas, što dovodi do stvaranja aromatičnog iznenađenja koje je daleko od onoga na šta smo navikli. Otvara se novo poglavlje za J'adore, kultni miris modnog brenda, koji se neprestano transformiše. Izbegavajući monotoniju dobio je novu verziju -  J'adore Parfum d'eau!

J'adore Parfum d'eau novi miris obećava mnogo: to je pionirsko dostignuće koje postiže nemoguće. Mirisni užitak se sastoji samo od vode i cveća, bez trunke alkohola. Revolucionarni san koji je uspeo da promeni parametre parfimerije i otvori nove puteve.

Ako bismo jednom rečju mogli da opišemo J'adore Parfum d'eau, to bi bila "revolucija". Da bi ga kreirali i upotpunili, parfemski gurui su se suočili sa važnim, teškim ali i uzbudljivim izazovom. Uspeli su da predstave otmenu parfemsku vodu, zasnovanu isključivo na vodi, koja ne gubi na svojoj supstanci i intenzitetu. Njegov tvorac, Fransoa Demaši, dugo je sanjao da obnovi kvintesenciju parfema, stvori nove, uzbudljive mogućnosti, i naravno samo bi se Dior usudio da zamisli i pretvori takvu inovaciju u stvarnost, redefinišući kultni miris.

Detalji su važni

Za njegovu izradu praćen je neviđeni prirodni proces. Nova formulacija je napravljena tehnikom nano-emulzifikacije pod visokim pritiskom i sastoji se uglavnom od vode pomešane sa veoma visokom koncentracijom ulja. Obogaćen je prirodnim sastojcima i bez hemijskih rastvarača. Impresionira delikatnom, mlečnom glatkoćom divnog mehura koji kao da lebdi u vazduhu. Tekstura odmah daje koži meke, dugotrajne cvetne note, a najimpresivnija stvar u ovom procesu je to što je koži potrebna voda, što dovodi do trenutne simbioze.

Vodeći elementi su voda i cveće, koji se zahvaljujući ovoj kompoziciji otkrivaju senzualno i spontano. Kineska magnolija, tonovi jasmina u kombinaciji sa raskošnom ružom i orlovim noktom oslobađaju nežnu svežinu i postojane cvetne note - prava oda belom cveću oživljena zelenim notama. Konačan uspeh, međutim, dolazi sa svetlim dodirom nerolija, koji veliča delikatan miris parfema. U srcu J'adore Parfum d'eau krije se blistavo „blago“, provansa neroli, aromatično čudo dobijeno parnom destilacijom cvetova narandže. Njegov odličan rezultat postignut je zahvaljujući činjenici da se ne koristi apsolutno nikakav rastvarač. Kristel Arčer, koja upravlja imanjem "Florapolis" u Provansi, zasadila je čitavu oblast stabala narandže - sa pogledom na Mediteran - ekskluzivno za Dior, što je čini jedinom kućom danas koja ima koristi od ukupne proizvodnje narandži. Arčer opisuje neroli kao „kul, svetao, utešan, ali i sa izrazitim morskim aspektom“.

Poznata glumica Šarliz Teron je zaštitno lice kampanje J'adore Parfum d'eau. Lepša nego ikada, ona izgleda predivno ispred objektiva Žan-Batista Modina, odišući apsolutnom i prirodnom ženstvenošću. Sve što nosi je zlatna ogrlica, koju je dizajnirala Marija Gracija Kjuri.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group