Beauty - Parfemi

Carolina Herrera - miris s kojim možete osvojiti galaksiju

Sa novim mirisom Carolina Herrera možete osvojiti bilo šta, čak i daleke galaksije!

U proleće, kada se priroda ponovo rađa i daje nezaboravne trenutke prezentovanog raspoloženja, želimo da budemo aktivnije nego ikad. Kao saveznik i verni pratilac, biramo ikoničnu bočicu sa visokom petom Carolina Herrera u kolekcionarskom izdanju Good Girl Fantastic Pink.

S njim možete ne samo da se osećate samouvereno, već i da lako možete osvojiti galaksiju. Carolina Herrera govori o novom izdanju mirisa:    

 „Ovo je kombinacija tradicionalnih parfema i sofisticiranosti sa izazovom modernosti i novih tehnologija. Good Girl Fantastic Pink otvara nove mogućnosti za svemirska putovanja, posedujući luksuz Good Girl, dodajući druge aspekte senzualnosti, prolaznosti i odlučnosti.

Jedinstveni buket belog cveća jasmina i tuberoze, upotpunjen baršunastim bademima i prepunim notama tamne tonke, kafe i kakao zrna, oživljava se u novoj sezoni kao odraz razigrane osobine Carolina Herrera - Alegria de vivir, što znači "uživanje u životu".

Good Girl Fantastic Pink pojavljuje se u ružičastom obličju, dostojnom superheroja koji može sve da podnese. Ubedljiva dualnost mirisa koja najpotpunije predstavlja modernu sliku ženstvenosti: nežnost ružičaste boje s ekscentričnošću sjaja, sa blistavom aromom, sjajna cipela postaje savršenija.

Lice Good Girl mirisa bila je supermodela Karli Klos, u reklamnoj kampanji u kojoj se priprema za galaktičko putovanje. Efikasan retro-futuristički film otkriva sudbinu Good Girl Fantastic Pink-a, od letenja rakete do sletanja na mesec. Reditelj videa bio je Kcentin Džnes.

#GoodGirlCarolinaHerrera je idealan za kolekcionare - ovaj parfem nadilazi vreme i prostor, i namenjen je ženama koje odlučno prihvataju sve izazove. Kuća mode i parfema Carolina Herrera predstavlja besprekornu i sofisticiranu ženu koja može raditi sve što želi, bilo da je ambicija ili porodica. U 21. veku, svako od nas, srećom, ima priliku da odabere sopstveni put i dopunjava ga sa nedostajućim detaljima. I modne i parfemske kolekcije odražavaju ležernu eleganciju svojstvenu kultnom stilu osnivačice Caroline Herrera.

Carolina Herrera

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group