Bvlgari Dolce Estasi miriše kao odmor u Italiji

Bvlgari Dolce Estasi je najnoviji parfem za koji kreator Žak Kavalije kaže da budi slatka sećanja na italijansko pecivo.

Zamislite vi to – francuski kreator nas poziva na odmor u Italiji, nudeći nam parfem koji izgleda kao bombona koja je upravo sišla sa nekog poslastičarskog rafa!

To je otprilike sve što nama treba da kažemo da smo i više nego zainteresovani za ovog malog lepotana.

Još ako tome dodamo spisak sastojaka koji kaže: gornja nota su citrusi, srednja nota je heliotrop a osnovna mošus, onda ne čudi što ono “proslava slasti italijanskog porodičnog okupljanja” zvuči tako realno i opipljivo.

Zapravo – mirišljavo bi bila adekvatnija reč.

Umirujuće puderasto cvetno iz opisa garantuje nenapadnost ovog parfema (kojoj su, morate priznati, podložni upravo cvetni parfemi), ali ipak uspeva da prenese jednu od najintenzivnijih italijanskih emocija a to je svakako strastvenost.

Mirisna nota Estasi-ja obuhvata još i neizostavnu vanilu kao i badem, pa verujemo da ovaj slatki parfemčić nikako ne može biti loš izbor kako za proleće tako i za leto.

Inače, valjalo bi pomenuti da je Dolce Estasi deo Bvlgari kolekcije za žene koja (sasvim prikladno!) nosi naziv Allegra.

Ukoliko se prisetimo da upravo ova reč znači radost i živahnost, onda ne čudi što je upravo mališan kome je posvećen današnji članak apsolutni must-have kada je 2021. godina u pitanju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group