Best of Perfumes: Parfemi koji će vas pratiti 2022.

Da li tražite svoj novi parfem ili samo želite da povećate svoju kolekciju? Kojoj god kategoriji da pripadate, ovde ćete pronaći idealni parfem.

Da li tražite novi parfem koji ćete nositi u novoj godini ili čak zauvek? Da li želite da nosite drugačiji parfem svaki dan, birajući ih prema svom raspoloženju Ili se držite jednog određenog mirisa dok ne otkrijete sledeći koji će vas zaista oduševiti?

Bez obzira na vaš stil, u nastavku ćete sigurno pronaći jedan ili više mirisa. Da bismo vam pomogli da izaberete idealni parfem, podelili smo ih u tri kategorije: najtoplije i najprijatnije, zimske cvetne i seksi večernje.

Osećaj topline i sigurnosti, kakav osećamo kada smo kod kuće ispred kamina uz kuvano vino, ono je čega svi želimo da se sećamo svakog dana. Ovi mirisi to rade bez napora sa samo nekoliko kapi, obavijajući vas udobnim mirisnim velom koji traje satima.

 

La Femme Eau de Parfum, Prada

Cashmere Kumquat Eau de Toilette, Korres

This Is Us Eau de Toilette, Zadig & Voltaire

A Drop D’issey Eau de Parfum, Issey Miyake

Znamo da većina cvetova cveta u proleće, ali ima nekih koji cvetaju zimi i to je ono što ih čini tako posebnim. Ovi parfemi su takođe tako posebni, jer putujete u divne mirisne bašte kad god odlučite da ih nanesete.

My Way Intense Eau de Parfum, Giorgio Armani

Signature Rose Tangerine Eau de Toilette, Chloé

La Vie Est Belle Blanche Eau de Parfum, Lancôme

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum, Gucci

Miss Dior Eau de Parfum, Dior

Seksi i misteriozni: ovo su karakteristike parfema koje želimo da izaberemo za naše večernje izlaske, jer uspevaju da se osećamo kao zavodljive zvezde filma svaki put kada ih nanesemo.  

Black Opium Extreme Eau de Parfum, YSL

Chanel No.5 Eau de Parfum, Chanel

For Her, Narciso Rodriguez

The One Gold Eau de Parfum, Dolce & Gabbana

Good Girl Superstars Eau de Parfum, Carolina Herrera

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group