Beauty - Parfemi

Anđelina Džoli za Mon Guerlain Intense

Anđelina Džoli je ponovo otišla u džunglu.

Ali, poenta nije u sledećem ponovnom pokretanju Lare Kroft, već u snimanju vrlo lepe reklamne kampanje za novi Mon Guerlain Intense miris.

Kada lice mirisa postane Anđelina Džoli, reditelj se mora složiti sa njom. Zato su za snimanje reklamne kampanje pozvali oskarovca režisera Emanuela Lubedkija. U reklami nije bilo prostora za kreativnost i besnog medveda. Anđelina pokazuje svoje tetovaže (dugo ih nismo videli) i šeta tropskom kišom Kambodže. Usput, nije im dugo trebalo da biraju lokaciju: snimanje se odvijalo u kući glumice i sve to – pod numerom britanskog benda The Troggs za pesmu „Wild Thing“. Ova verzija kompozicije uvrštena je na listu „500 najboljih pesama svih vremena“ prema verziji magazina Rolling Stone, pa preporučujemo da je dodate na vašu plejlistu.

Sama aroma je orijentalno drvenasta i prilično zasićena: pačuli i beli mošus ulaze u bazu, a u aromi se jasno osećaju note mandarine i bergamota. Ako vam se sviđa originalna verzija Mon Guerlain (gde su iris i indijski jasmin u srcu mirisa umesto ruže), garantujemo da će vam se dopasti i ažurirana verzija legendarnog mirisa.

foto:Vogue

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group