Mirisi koji pozivaju na flert

Kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka. Međutim, mirisi imaju takođe važnu ulogu.  

Parfemi su od velikog značaja za neverbalni dijalog muškaraca i žena. Arome mogu da pomognu da dobijete pažnju muškarca i teško ćete ga zadržati od neposredne blizine, dodira, flerta...

Ako želite da privučete nekoga večeras ili iznenadite svog voljenog partnera, imamo top listu mirisa koji su idealni za fino flertovanje.

Arome afrodizijaka 

Brojne studije pokazuju da 60% ljudi u svetu smatra da je miris vanile najzavodljiviji. Britanski naučnici su uradili eksperiment gde su ispitanici bukvalno sa povezom na očima bili spremni da prate žene koje su mirisale na vanilu. Vanila je na vrhu liste jer ona utiče na muškarce na nekoliko nesvesnih nivoa. Miris vanile aktivira neke bliske veze, dovodi do mnogih poznatih sećanja i podseća na lepe trenutke. Parfimeri to znaju i smatraju da vanila savršeno koketira sa sastojcima kao što su ruža, ljubičica, cvet narandže.

"Teška artiljerija" - parfem sa orijentalnim notama

Budite oprezni sa notama začina i orijentalnim poslasticama, one rade na tome da privuku pažnju, ali koketiranje i flert su u drugom planu. Orijentalni mirisi pozivaju na "telesno" zadovoljstvo.

Miris ruže

Muškarci često misle da sve ruže mirišu isto. Međutim, drugačija vrsta ruže različito utiče na njihovu psihu. Na primer, marokanska i turska ruža su nežne i delikatne, dok je najzavodljivija bugarska ruža koja raste u podnožju Balkana. Prikuplja se u ranim jutarnjim satima, kada je noć hladna i sadrži maksimalnu koncentraciju ulja. Za željeni efekat, najbolje je koristiti svega nekoliko kapi eteričnog ulja.

Miris jasmina

Još jedan miris koji budi najfinija osećanja je miris jasmina. Ovaj parfem je alegorija tople letnje noći – a to je najbolje vreme za flert. Pored toga, jasmin je neverovatno svestran - i cvetni, i začinjen i blago voćni, zavisno od "susednih" nota.

Pravi prirodni afrodizijak bila bi kombinacija jasmina, citrusa - narandže i klementine kao Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic Lacoste. Parfem neobičnog sastava sadrži vanilu kao baznu notu dok je "srce" sačinjeno od ruža.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group