4 najbolja veganska parfema na tržištu

Ako tražite više veganskih opcija u svojoj beauty rutini, čak i u svom parfemu, na pravom ste mestu. Pronašli smo najbolje veganske parfeme na tržištu.

Iako postoji mnogo veganskih proizvoda za negu kože i kose, pronaći veganski miris nije tako lako kao što mislite. U principu, postoje dva koraka pre nego što proverite miris na koži, s jedne strane je da proverite da li miris sadrži životinjske derivate - poput mošusa, meda, mleka, a s druge strane, morate proveriti politiku brenda, odnosno da li se vrši testiranje na životinjama.

Šta znači da je parfem veganski?

Da bi bio sertifikovan kao veganski, ne sme da sadrži životinjske proizvode ili sastojke.

Ako je parfem označen kao veganski, možete biti sigurni da životinjski proizvodi ili sastojci nisu uključeni u sastav tog proizvoda. Međutim, samo zato što je parfem veganski sertifikovan, ne znači uvek da nije testiran na životinjama.

Pogledali smo ponudu veganskih parfema na tržištu i izdvojili za vas 4 koja će vas impresionirati svojim mirisnim notama.

 

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group