Top 5 beauty tajni legendarne Merilin Monro

Kada je u pitanju definisanje večne privlačnosti starog holivudskog glamura, nijedna žena nije napravila veći uticaj od Merilin Monro.

Njena lepota i stil su oduvek mamili poglede i muške uzdahe, a mi ćemo vam danas predstaviti neke od njenih saveta koje je i ona sama primenjivala kako bi uvek izgledala besprekorno.

1. Make up Merlin Monro je uvek važio za jedan od najlepših i najpopularnijih stilova šminkanja. Njen “mačkasti” izgled privlačio je muškarce, a Merilin je to dobro znala. Zato je uvek sa sobom nosila dve olovke za oči - jednu u crnoj, a drugu u braon boji i stavljala ih u zavisnosti od toga kako se osećala.

2. Pored platinasto plavih lokni, blistavo lice Merilin je oduvek bilo njeno obeležje. Tajna blistavosti njene kože je u nanošenju kreme za lice. Merilin je kremu nanosila dva puta dnevno - svako jutro i svako veče, a njena omiljena krema koju je koristila, bila je “8 hour” brenda Elizabet Arden. Međutim, za prirodni sjaj uz pomoć kreme treba biti malo strpljiv, a za one žene koje žele isti efekat za kraće vreme, mogu ga dobiti uz pomoć hajlajtera. Jednostavno ga nanesite na jagodice, nos i sredinu brade i imaćete sjajno lice kao Merilin.

3. Crveni ruž je deo šminke koji asocira na seksepilnost i strast. Ova boja ruža za Merilin je bila jedna jedina i uz nju se i proslavila širom sveta. Iako mnoge žene misle da im crveni ruž ne stoji iz bilo kojih razloga, to nije tačno jer crveni ruž mora da stoji svakoj ženi. Problem je u tome, što te žene nisu još uvek naišle na onaj “pravi”. Slobodno eksperimentišite, izaberite različite nijanse i tonove crvenih ruževa, sigurno ćete pronaći neki koji će vam stajati savršeno.

4. Kada su je pitali šta nosi na sebi tokom noći, Merlinka je na ovo pitanje dala vrlo zanimljiv odgovor - samo par kapi parfema Chanel No. 5. Naravno, mi ne mislimo da bi trebalo spavati bez ičega i samo sa naprskanim omiljenim parfemom, već da svaka žena treba da ima svoj jedinstveni parfem. Izaberite parfem u kojem ćete moći da se pronađete, a na drugima je da vas zamišljaju kad god ga negde osete.

5. Pored lepog lica, šminke i kose, Merilin je takođe bila poznata i po svojim oblinama. Prema njenom primeru možemo videti da bi sve žene trebalo da vole svoje telo i da se iskreno ponose sa onim što imaju, jer niko nije savršen. Uvek možete odećom naglasiti svoje prednosti, a sakriti nedostatke (odnosno ono što se vama lično ne sviđa) ili ih jednostavno ignorišite!

Mada... Sve je u stavu. Kada se osećate privlačno, seksepilno, poželjno - zračićete tako i svako će vas videti u tom svetlu, a neće obraćati pažnju na neke potpuno nebitne stvari.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group