Šta treba da uradite pre odlaska na brazilsku depilaciju?

Za početak, trebalo bi da znate da postoji više od milion žena na svetu koje redovno primenjuju brazilsku depilaciju.

Ukoliko se i vi pripremate za odlazak u salon gde ćete uraditi brazilsku depilaciju, postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu pre same depilacije.

Ako ste sramežljive, zaboravite depilaciju

Pre nego što odete na vaš tretman sa voskom trebalo bi da znate da će profesionalci uraditi to za vas. Iako je malo čudno ili neprijatno da raširite noge u salonu, trebalo bi da znate da je vaša kozmetičarka videla mnogo vagina i niko nas neće osuđivati.

Ošišajte dlačice

Ovo je jedna od najvažnijih stvari koju treba da uradite pre brazilske depilacije. Kada su dlačice podšišane, kozmetičaru će svakako biti lakše da ih ukloni. Izbegavajte brijanje pre brazilske depilacije jer će ostaviti urasle dlačice koje mogu biti bolne kada se uklanjaju voskom.

Operite se dobro

Istuširajte se pre nego što krenete u salon. Neophodno je da se redovno tuširate, da biste izbegli infekcije, međutim, nemojte koristiti sapun koji će učiniti vašu kožu suvom. Koristite kupke za intimno pranje ili gel.

Bez seksa

Ako želite da brazilska depilacija bude manje bolna, važno je da izbegnete seksualni odnos 24 sata pre velikog dana.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group