Spa kod kuće: Sve što vam je potrebno da sebi pružite trenutke blagostanja i opuštanja

Nekoliko minuta pred kraj dana zajedno sa pravim proizvodima je dovoljno da se odmorite i relaksirate.

Poseta spa centru možda nije u vašim prioritetima i možda je smatrate luksuzom, ali šta biste rekli da profesionalni spa dovedete u svoj dom?

Naša svakodnevnica je obično teška i nekoliko dana nas rutina proguta, zbog čega se vraćamo kući iscrpljeni i psihički i fizički. Pa ipak, nekoliko trenutaka suštinskog opuštanja u stanju je da transformiše naše raspoloženje, vraćajući nam izgubljenu smirenost i blagostanje.

Prvo isključite mobilni telefon i izolujte nepotrebnu buku od uređaja u kući. Pored toga, za vaše osvetljenje, izaberite sveće ili suptilno svetlo. Da biste se opustili kod kuće, dovoljno je da imate bar pola sata na raspolaganju samo za vas, opuštajuću muziku i toplu vodu.

Ako možete da podnesete veoma toplu vodu, napunite kadu i ležite što duže možete. Ovo će otvoriti pore, dok će vas znojenje detoksikovati, čineći da se posle toga osećate mnogo bolje.

Iskoristite korisna svojstva aromaterapije. Upalite mirisne sveće i sipajte so u kupku. Automatski ćete videti da će vam se raspoloženje promeniti. Ako nemate kadu, već tuš, investirajte u penušave kupke sa uljima koja imaju jači miris, koji takođe duže traje na telu.

Nežni piling će vam dati meku kožu, bez mrtvih ćelija i pripremiće vašu kožu da prihvati kreme koje ćete nanositi nakon kupanja. Takođe, ovo je vaša prilika da se brinete i o svojoj kosi, pružajući joj sveobuhvatan tretman.

Nakon što izađete iz kade, osušite telo peškirom i nanesite veliku količinu suvog ulja ili bogate hidratantne kreme. Završite ritual maženja nošenjem svog omiljenog parfema i uživajte u čaši vina ili šoljici toplog čaja.

U galeriji ćete pronaći proizvode koje smo odabrali za vas.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group