Snažna domaća maska koja eliminiše tamne fleke sa lica

Tamne mrlje na licu, koji se nazivaju hiper-pigmentacija, uzrokovane su povećanom proizvodnjom melanina.

Ovo jedinjenje u visokim iznosima dovodi do mnogih problema na koži kao što su pojava pega i drugih tamnih fleka na licu.

Tamne mrlje mogu nastati kao posledica preteranog izlaganja suncu, usled uzimanja lekova, hormonskog poremećaja ili ukoliko imate probleme kože kao što su akne, psorijaza i opekotine.

Postoji nekoliko dostupnih tretmana za uklanjanje tamnih mrlja, ali većina tretmana su skupi i neprirodni, čak i ekstremni. Ako imate tamne fleke, a ne želite da koristite skupe kozmetičke proizvode, probajte ovu moćnu domaću masku koja čisti i osvetljava vašu kožu.

Sastojci:

1 kašičica maslinovog ulja

pola kašičice meda

1 kašičica sode bikarbone


Med čini vašu kožu svežom i elastičnom što je od vitalnog značaja, i uklanjanja bakterije iz pora. Soda bikarbona stimuliše cirkulaciju i smanjuje iritaciju kože.

Priprema:

Stavite sve sastojke u posudu i pomešajte ih dobro, dok ne dobijete glatku teksturu. Nanesite masku na prethodno oprano lice i neka ostane oko 10 minuta. Zatim operate lice toplom vodom.

Ova maska je odlična za sve tipove kože. Koristite ovu domaću masku dva puta nedeljno.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group