Savršen duo koji rešava nesavršenosti na licu i prve bore

Možda ne težimo perfekcionizmu u svemu što radimo, ali s vremena na vreme osetimo potrebu za savršenstvom, naročito kada je naše lice u pitanju...

Bore i nesavršenosti na koži mogu biti nepredvidive, ali zasigurno nisu neočekivane – one su tu da nas podsećaju na to da konstantno moramo voditi računa o sebi i svojoj koži, čuvajući njenu lepotu i mladolikost.

Bićemo iskrene, potrebno nam je rešenje koje će nam pomoći u borbi protiv ta dva problema!

Baš takve proizvode nam je predstavio Avon u svojoj novoj Anew Dual Defence kolekciji, a koji su obogaćeni bioticima i salicilnom kiselinom, i formulisani tako da za kratko vreme poboljšavaju teksturu naše kože i oslobađaju je svih onih nepravilnosti koje se mogu pojaviti na licu.

Kolekcija je idealna za kožu svih dama koje su smelo zakoračile u tridesete, a dobra vest je i da je pogodna za sve tipove kože, čak i za masnu i osetljivu. Reč je o savršenoj kombinaciji sastojaka koji pomažu u neutralisanju akni i fleka, a isto tako nežno pilinguju i uklanjaju mrtve ćelije kože – biotici umanjuju pojavu nesavršenosti na koži, ublažavaju diskoloraciju i poboljšavaju teksturu kože, dok salicilna kiselina rebalansira površinski mikrobiom kože i pruža čistiji, nežniji i podmlađeniji izgled kože.

Zahvaljujući moćnim sastojcima koji čine Anew Dual Defence kolekciju, moguće je postići savršenstvo i to u samo dva koraka!

Prvi korak je korišćenje Dual Defence tufera za piling i čišćenje lica, koji će pomoći u eksfolijaciji kože i omogućiti stvaranje čistijeg i zdravijeg izgleda lica, a drugi korak je Dual Defence tretmanski losion sa bioticima i salicilnom kiselinom, koji će umanjiti pojavu nesavršenosti i vidljivih znakova starenja, čineći kožu nežnijom, glatkom i podmlađenom.

Već pri prvoj upotrebi, u ova dva jednostavna poteza, moguće je postići matiran i nežan izgled kože lica. Zvuči krajnje ambiciozno, ali na to smo i navikli kada je Avon u pitanju.

Svesne smo da naša koža ima zahtevnu ulogu i da nas svakodnevno brani od loših spoljašnjih uticaja. Zato je potrebno da joj obezbedimo dvostruku zaštitu i to onu vrhunsku, koja bi sve nepravilnosti za najkraće vreme dovela u red - Anew Dual Defence!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group