avon akcija za borbu protiv raka dojke

Sada ponosno nosim svoje godine

Čini mi se da sam živela nekako rasterećeno, smejala se "bezbrižno do suza", sve dok nisam prešla tu magičnu 30-u... 

... od tada sve postaje nelagodnije, strašnije, vidljivije, a osećaj da me svi posmatraju kao pod lupom je uvek tu!

Koža koja je do juče blistala i bila puna života kao da iz dana u dan stari munjevitom brzinom. Bore su izražajnije, a odaje ih moj osmeh i svaki drugi gest lica. Primetila sam da postajem opsednuta kremicama za zatezanje kože, koje sam do juče preskakala u drogerijama.

Kada se zakorači u treću deceniju, ne pitati dame za godine je zlatno pravilo, kojeg se svi rigorozno pridržavaju. Prava tabu tema!

Nevoljno se prisećam tog jutra kad sam se probudila i shvatila da i ja punim tih famoznih 30. Pored svog uzbuđenja i radosti, oblio me je hladan znoj, jer su me prijateljice koje su za nijansu starije od mene, uplašile da je borba sa borama na licu jako teška. Žarko sam želela da odložim uplovljavanje u te uzburkane vode, ali jedan pogled u ogledalu bio je dovoljan da shvatim da je realnost stupila na snagu. Moja koža više nije kao što je nekad bila – lepa, zategnuta, bez sitnih bora, meka na dodir, glatka. Postala je nekako nepravedno starija, preko noći!

Budući da sam uvek bila realna, odlučila sam da ne težim ka tome da podmladim svoju kožu, jer je suludo želeti kožu tinejdžerke, ali sam takođe rešila i da ne dozvolim svojoj koži lica da izgleda istrošeno, bezlično, jer to nisam ja! Kao prava dama, ja prihvatam svoje godine, moje su, zaslužila sam ih, ali ne prihvatam da izgledam neprivlačno.

Malo sam istraživala i eliminisala "magične" kremice koje obećavaju vraćanje godina unazad, i na svoju radost, a verujem i vašu, otkrila Avon Anew kolekciju. Po čemu je ona drugačija?

Pre svega, Avon Anew menja pravila igre. Ne navodi nas da težimo ka tome da izbrišemo godine sa svog lica, već da prigrlimo promene i osećamo se najbolje što možemo u svojoj koži. Ne ignorisati starenje, ali poboljšati sebe i prevazići strah – to je suština. Iza Anew kolekcije je čak 28 godina istorije i ovog puta je, slobodno mogu reći, prevazišla sebe.

Uključujući ProtinolTM u sastav svojih krema za lice, Anew linija nam otkriva revolucionarnu formulu koja donosi neverovatne rezultate već nakon dva dana! Iskreno, bila sam skeptična, ali se ispostavilo da ova revolucionarna formula sa dodatnom snagom i još više kolagena, mojoj koži obezbeđuje upravo ono što joj treba – negu, zaštitu, hidrataciju i mogućnost da izgleda savršeno u svojoj dobi.

Ova godina je bila izazovna za sve nas. U tom pogledu odrekla sam se nerealnih standarda i očekivanja, odlučivši da zavirim u sebe i budem naklonjenija promenama na svojoj koži, jer su one tu da me podsete kroz šta sam sve prošla. Posebno mi se dopalo što je i  Avon Anew kolekcija upravo takva. Ona vas ne podmlađuje, već čini da u svakoj fazi svog života izgledate najbolje što možete – bile to 30-e, 40-e ili 50-e +.

Ne postoji dama na svetu koja ne zna šta je i koliko je za mladolik izgled kože važan kolagen. Da li ste znale da od 25. godine, njegov nivo na godišnjem nivou opada za 1%? Poražavajuće zvuči, ali uz novu Avon Anew kolekciju, stvari ne moraju da budu tako crno-bele. ProtinolTM je jedinstvena kombinacija aminokiselina koju je Avon patentirao, postizanjem optimalnog balansa dva tipa kolagena koji se nalaze u našoj koži.

Dok se klasični proizvodi za podmlađivanje izgleda kože fokusiraju na kolagen 1, ova inovacija podstiče balans između kolagena 1 i 3 (onog koji zovu baby kolagen, jer je najzastupljeniiji u bebinoj koži). Optimalan odnos ova dva kolagena je magično rešenje za negovanu, zdravu i zategnutiju kožu.

U zavisnosti od vaših godina možete odabrati magični par, obogaćenu Avon Anew – dnevnu i noćnu kremu. Neophodno je korišćenje obe, jer imaju različite funkcije, a zajedno rade u savršenoj sinergiji.

REVERSALIST KREME – OD 30 – 45 GODINA

Moj izbor! Već nakon 48 sati od prvog korišćenja ovih kremica fine bore oko mojih očiju i usana su postale manje vidljive. Te moje "smejuljice" su se ublažile i sad mogu da se smejem i da se ne brinem da li će se produbiti. Takođe nivo hidriranosti kože kao da mi se udvostručio! Osim pomenutog ProtinolaTM, u ovim kremama za dnevnu i noćnu negu ima i Fitola, koji pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline.

ANEW ULTIMATE – dnevna i noćna krema – OD 45 DO 55 GODINA

Ono što je damama ove dobi bitno je upravo ono što im ove kreme mogu obezbediti – pozitivan uticaj na čvrstoću, blistavost i boju kože. Dodatnu snagu ovim kremama daje Florentin koji redukuje hiperpigmentaciju i zapaljenja kože.

ANEW PLATINUM - za dame preko 55 godina

I na samom kraju, ali ne i najmanje važan duo, kremice za dame preko 55. Opšte je poznato da žene koje vode računa o sebi su kao dobro vino - što su starije, to su lepše. Ove kreme koži obezbeđuju čvrstinu, elastičnost i hidrataciju. Osim Protinola sadrže i Arginin, koji povećava proizvodnju elastina. Ovaj par krema testirala je i moja majka, pa vam mogu slobodno reći da je razlika i te kako vidljiva! 

P.S. Sve kreme sadrže SPF25 što znači da će vas efikasno štititi od Sunca i neželjenih efekata UV zraka.

Ako ste mislili da znate šta sve jedna anti-age krema može, razmislite ponovo.

Sada je red na vas - stavite Anew kreme na test i uživajte u svojim godinama. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group