Napravite DIY tonik kojim ćete ukloniti fleke i tamne mrlje sa lica

Od pega do ožiljaka, mnoge stvari mogu učiniti da vaš ten izgleda neujednačeno.

Iako je bezopasna, neujednačena koža može navesti neke ljude da isprobaju različite proizvode za osvetljavanje kože. Iako na tržištu postoji mnogo proizvoda i rešenja za osvetljavanje kože, nisu svi delotvorni, a neki bi čak mogli biti opasni.

Srećom, postoje prirodni načini koji mogu da pomognu da uklonite fleke i mrlje sa lica. Ako želite da se oslobodite fleka, probajte recept za domaći tonik za lice. Evo šta vam je potrebno da pripremite tonik protiv fleka i tamnih mrlja na licu:

  -  Peršun
  -  Rakija
  -  Voda

Uputstvo za pripremu:

Uzmite malo peršuna i iseckajte ga na sitne komade. Stavite seckani peršun u staklenu teglu i dodajte identičnu količinu rakije i vode. Zatvorite teglu i ostavite da sve zajedno odstoji dve nedelje.

Posle dve nedelje, procedite tečnost i stavite je u frižider. Koristite pamučnu vatu da primenite tonik na lice i vrat svaki dan.

Za samo nedelju dana primetićete da tamne mrlje nestaju sa lica. Ovaj domaći tonik čini kožu glatkom i lepom, a priprema se vrlo jednostavno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group