Megan Markl lansira sopstvenu liniju kozmetike

Njen novi poduhvat, American Riviera Orchard, uključivaće, između ostalog, kozmetiku, posteljinu i zdravu hranu.

Nije prošlo ni mesec dana otkako je Megan Markl otvorila lični nalog na Instagramu pod imenom „American Riviera Orchard”, koji će, kako se saznalo, predstavljati njen novi lifestyle brend.

Od brenda se očekuje prodaja različite robe koja pokriva širok spektar korisnih artikala kao što su veganski džemovi i druge opcije zdrave hrane, kuhinjski pribor, kao i gelovi za tuširanje, parfemi i proizvodi za šminkanje.

Iako Megan Markl još uvek ne otkriva šta je sledeće, njena nedavna prijava američkom registru otkriva mnogo o uslugama i robi koja će se naći u prodaji.

Konkretno, brend će uključivati niz proizvoda za šminkanje, sapuna, gelova za tuširanje, krema i ulja za telo, soli za kupanje, nemedicinskih proizvoda za negu kože, kao i mirise za sobe, posteljinu, kancelarijski materijal, opremu za jogu, pa čak i nakit, između mnogih drugih kategorija proizvoda.

Samo treba da budemo strpljivi da to vidimo svojim očima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group