Manikir kod kuće | Zagarantovani način da nokte učinite zanimljivijim za samo nekoliko minuta

Napravite sebi najmodernije nokte koje sada vole svi beauty zavisnici.

Manikir kod kuće, osim lakog rešenja kada nemate vremena da zakažete termin u salonu za nokte, predstavlja i veoma kreativan proces koji neke žene rado rade u slobodno vreme. A činjenica da verovatno nemate znanje umetnika za nokte ili sve potrebne alate da napravite maštovite nokte koje vidite na društvenim mrežama, ne znači da će rezultat biti monoton ili dosadan.

Naprotiv, postoji veoma lak način da „oživite“ čak i najklasičniju boju noktiju, a to možete postići za samo nekoliko minuta, sa samo jednim proizvodom.

Ovo je pametan trik koji vam omogućava da dodate blistavost običnoj boji koju već imate, uz pomoć svetlucavog laka.

Svi koraci da se to postigne:

Biće vam potreban osnovni premaz, lak u boji po vašem izboru, drugi sa providnim šljokicama i završni premaz.

Premažite nokte prozirnom bazom kako biste ih zaštitili od pigmenata i sprečili da požute (ovo je korak koji nikada ne smete zaboraviti, posebno kada radite manikir jarkih boja koje ostavljaju neželjeno žutilo na noktima kada ih operete) . Zatim obojite nokte lakom po vašem izboru. Možete odabrati klasičnu, zimsku boju kao što je bordo, crvena, plava, crna ili čokoladna ili preferirati pastelnu nijansu koja će biti obavezna sledećeg proleća. Boje za koje predviđamo da će svi voleti ovog proleća su lila, bledo roze, prljavo bela, breskva, bebi plava i zelena.

Na kraju nanesite šljokice preko boje, po celoj osnovi nokta. Sačekajte nekoliko minuta da se dobro osuši, a zatim nanesite završni premaz da stabilizujete boju i efekat uopšte.

Dodatni savet: Ne zaboravite da nanesete specijalno ulje – lak za zanoktice, koje će dubinski navlažiti kožu oko noktiju i sprečiti pojavu zanoktica ili suvoće u tom predelu, što uzrokuje brojne probleme.

Pogledajte neke mini tutorijale:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group