Kris Džener bez šminke pokazala svoju rutinu nege kože

Kris Džener je poklonila obožavaocima isprobani vodič za noćnu rutinu nege kože.

U petak uveče, 66-godišnja zvezda Kris Džener skinula je šminku sa svog lica kako bi pokazala efikasnost proizvoda SKKN BY KIM njene ćerke Kim Kardašijan. „Ja sam u svojim 60-im godinama i neverovatno mi je da pronađem novi proizvod koji zaista funkcioniše“, rekla je Kris.

Kris Džener započinje svoju rutinu nege kože sredstvom za čišćenje lica za koje kaže da je veoma lagano i bez napora uklanja svu šminku. „Ovaj proizvod je lagan i ne previše abrazivan, prijatan je na dodir i zaista se osećate kao da dobijate dobro dubinsko čišćenje. Ovaj piling je zaista poseban jer ima veoma lepu esenciju ruže u sebi, tako da miriše neverovatno“, kaže ona o novom proizvodu iz beauty kolekcije Kim Kardašijan.

Kris priznaje da nije uvek bila ljubitelj tonika, ali sada je odani obožavalac SKKN tonika. "Mislim da je to zaista pravi potez na koji nisam navikla do sada. Zato uzmem tufere koje možete da kupite u apoteci, nanesem malo tonika na njih, pa samo pređem preko celog lica“, dodala je ona.

Četvrti korak je serum sa hijaluronskom kiselinom, koji nanosi na celo lice i dekolte. Kris tada uzima serum sa vitaminom C8 koji je čini "zaista srećnom". „Ne mogu da objasnim, ali ne želim da živim bez njega. Samo stavim malo na vrhove prstiju i utrljam ga u kožu“, rekla je Kris.

Sledeći korak je krema za lice, a višak uvek koristi za ruke, jer ne želi da baca ni mililitar ovog proizvoda. Noćno ulje i krema za oči upotpunjuju rutinu nege kože. Međutim, Džener ne krije činjenicu da je po mnogo čemu inferiornija od njene ćerke Kim Kardašijan, kada je u pitanju nega kože.

„Ja sam malo stara škola i Kim nemoj da se ljutiš, ali ja sam na kraju stavila kremu za područje oko očiju, ali vi ćete razraditi svoj proces i mislim da je glavna stvar koju treba zapamtiti da se osećate kao da to radite na svoj način. Sada smo spremni  za spavanje“, zaključila je ona.

Prošle godine, Kris je otkrila planove i ideje za pokretanje sopstvenog brenda za negu kože. „Pre otprilike četiri ili pet godina odlučila sam da pokrenem liniju za negu kože. Imala sam nekoliko uzoraka tako da zaista imam liniju za negu kože koju volim i koja je spremna za lansiranje“, rekla je Džener.

Inspiracija za kreiranje sopstvenog brenda bila je njena dugogodišnja ljubav prema slatkim i ženstvenim ritualima. „Opsednuta sam svojom kožom i uvek sam se veoma dobro brinula o njoj. Uradila sam svoj prvi tretman lica kada sam bila mala devojčica i nikad nisam prestala sa tretmanima. To mi je uvek bio prioritet“, priznala je ona. Osim dobre nege kože, Džener je takođe rekla da uživa da odvoji vreme da se brine o sebi i dobije injekcije lepote koje joj pomažu da se oseća najbolje.

„Moja dnevna rutina je prilično jednostavna, ali je tako oduvek bilo, celog života. Masaža, dobar tretman lica, manikir, malo botoksa i gotova sam. Ja sam prilično tradicionalna. Sve dok sam čista i negovana, srećna sam!”, dodala je Kris.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group